19 / 04 / 2024

Evdekifırsat'tan Kağıthane'de 2.500 TL taksitle ofis!

Evdekifırsat'tan Kağıthane'de 2.500 TL taksitle ofis!

Evdekifirsat.com müşterilerine sunduğu konut fırsatlarına şimdi de şehrin merkezinde Kağıthane iş ve yaşam vadisindeki ofis, dükkan ve mağaza fırsatlarını ekledi.



Bomonti - Dolmabahçe tüneli ve Kâğıthane - Piyalepaşa Tüneli’nin faaliyete geçmesiyle Kağıthane’de çehre değişti. Şehrin tam merkezindeki konumu, Avrupa Adalet Sarayı’na 5 dakika, büyük vergi dairelerine 10 dakika yakınlığı ile ticaretin yeni merkezi oldu. Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattının Kağıthane istasyonunun hemen karşısında yer alıyor. 2017’de hizmete girecek olan metro hattının ardından Kabataş’a kadar uzatılacak metro hattı ile Kağıthane İstanbul’un ulaşım merkezlerinden birisi haline geliyor.


Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi aynı zamanda Haliç Kongre Merkezi’ne 5 dakika, Santral İstanbul’a 5 dakika, Taksim’e 15 dakika, Boğaziçi ve FSM köprülerine 15 dakika yakınlıkta yer alıyor.


Kirayı Kendinize Ödeyin Ofisinizin Sahibi Olun

40.000m2’lik alan üzerinde 927 üniteden oluşan, şehrin tam merkezindeki konumuyla, proje konsepti ve yüksek standartlarıyla Maslak ve Levent bölgesindeki ofis projelerine rakip olan Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi’nde, hemen teslim ofislere 2.500 TL’den başlayan taksitlerle kira öder gibi sahip olabilmek mümkün.


Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi'nde ofis ünitelerinin yanı sıra mağaza ve dükkanlarda da peşinatsız hemen teslim aylık taksitlerle mağaza ve dükkan sahibi olma imkanı da bulunuyor.


50 m2’de 500 m2 Ofis İmkânı

Kağıthane Ofis Projesi’nde geliştirilen ofis yönetim sistemi ile artık ofisinizde toplantı salonu, konferans salonu ve asistanınız için yer ayırmanıza gerek yok. Örneğin; yapacağınız 50 m2’lik bir ofis yatırımıyla geniş ve kullanışlı toplantı ve konferans salonlarına, misafirlerinizin güler yüz ve profesyonel bir yaklaşımla karşılayan asistanlara, aracınızı güvenle park edebileceğiniz kapalı otoparklara sahip olacaksınız.


evdekifirsat.com



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dap Yapı tarafından Kağıthane'de inşa edilen ofis projelerindeki son ofisler evdekifirsat.com tarafından satışa sunuldu. Hemen teslim ofislerde taksitler 2 bin 500 liradan başlıyor. Ofis büyüklükleri 50 metrekareden 500 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor. Küçük ofisler için projede belli saat dilimlerinde uygun ücret karşılığında kullanılmak üzere toplantı odaları, konferans salonları ve asistan hizmeti de veriliyor. 40 bin metrekare arsa içipd^onumlanan projede toplamda 927 ofis yer alıyor. 


Bugün Gazetesi


Geri Dön