27 / 04 / 2024

Evdema Mecidiyeköy showroomunu yeniledi!

Evdema Mecidiyeköy showroomunu yeniledi!

Mağazalaşma alanında büyümeyi hedefleyen ve “ Ev Dekorasyon Mağazaları ” konsepti ile eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, Mecidiyeköy showroomunu yenileyerek açılışını yaptı.



Mağazalaşma alanında büyümeyi hedefleyen Evdema, yenilenen mimarisi ve genişleyen ürün gamıyla mimarların da içinde bulunduğu yoğun katılımla, yenilenen mağazasının açılışını yaptı. Mevcut ürün gamını en yeni seramik ve banyo ürün grupları ile genişleterek 11 farklı kalem ürüne sahip olan mağaza, yenilenen görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.

Evdema aracılığıyla tüketiciyle buluşan, VitrA, Artema, İntema Mutfak, Villeroy&Boch, Burgbard gibi dünya markalarına ait banyo, seramik, armatür ve mutfak ürün gruplarının yer aldığı Franke, Siemens, Miele, Elica, General Electric ve Blanco ankastre cihaz ürünlerinin sergilendiği showroomda kendi bünyesinde oluşturduğu ev dekorasyon markası Vitale’nin de tüm ürünlerine ulaşmak mümkün.

 Değişen özel mimari tasarımıyla dikkat çeken mağaza, günün değişen alışveriş şartları içerisinde hizmet anlayışının ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Yenilenen mağazanın dinamik çalışma hedeflerine katkısını vurgulayan Ömer Çelik " Mimari anlamda yenilenen görüntümüzün yanı sıra her geçen gün değişen ve gelişen dekorasyon sektörüne daha iyi uyum sağlamak adına büyüyoruz. Bunun sonucu olarak da bizim için çok önemli olan müşterilerimizin ihtiyacını karşılamak ve isteklerine cevap vermek için yenilenme ihtiyacı hissettik. Katılımcılardan aldığımız tepkiler de olumlu yönde olduğu için mutluyuz." dedi.




Geri Dön