29 / 03 / 2024

Evgör Mobilya’dan Sevgililer Günü kampanyası!

Evgör Mobilya’dan Sevgililer Günü kampanyası!

Evgör Mobilya’nın “aşk, havalara uçuruyor” temalı 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyasında, yeni evlenecek ya da evini yenileyecek çiftlere, balonla Kapadokya turu hediye ediliyor.



Evgör, birbirine sevdalı çiftlere yönelik çok özel bir 14 Şubat kampanyası düzenliyor. Firma, evini 2016 koleksiyonundaki ürünlerle döşeyen tüm çiftlere, balonla Kapadokya turu hediye ediyor. Sevgililer, Evgör Mobilya’nın kendilerine özel romantik balon turu hediyelerini, önceden rezervasyon yaptırarak, Nisan ayı sonuna kadar diledikleri bir tarihte kullanabiliyor. Tura katılmak istemeyen çiftler ise, hediye ücreti kadar indirimden yararlanıyor.  


İstanbul’daki çiftleri Üsküdar, Beyoğlu, Dudullu ve Tuzla mağazalarına davet eden Evgör Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini de Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor. 


Türkiye’nin her noktasına teslimat ve montaj hizmeti sunan Evgör Mobilya’nın, Sevgililer Günü özel kampanyası hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 



Geri Dön