25 / 04 / 2024

Evi almak için doğru zaman mı: Dumankaya Ritim!

Evi almak için doğru zaman mı: Dumankaya Ritim!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Dumankaya İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Dumankaya Ritim projesinde yer alan kampanyaya göre sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Peşinatların ötelendiği projede avantajdan yararlanmak için son gün 31 Ağustos...



İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa edilen Dumankaya Ritim, 863 rezidans, 253 home ofis, 114 adet ofis olmak üzere toplam 1.373 bağımsız birimden oluşuyor.


Peşinatların ödemelerine 2015 yılında başlanacak olan Dumankaya Ritim Evleri'nde yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor. Proje,  Dumankaya İnşaat  tarafından yaşama geçiriliyor. 


Sıfır faizle 48 aya kadar taksitlendirme yapılan Maltepe Dumankaya Ritim projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1, 2 oda 1, 3 oda 1, 4 oda 1, 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Evi almak için doğru zaman mı: Dumankaya Ritim!


İlk etapta yer alan dairelerin hemen teslim edildiği Dumankaya Ritim Maltepe'de yer alan konutların alanları 43 metrekare ile 356 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Peşin öteleme avantajının bulunduğu Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul; otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, fitness merkezi gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web Adresi: http://www.ritimistanbul.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön