24 / 04 / 2024

Evim Kadıköy'de bina katlarına başlandı!

Evim Kadıköy'de bina katlarına başlandı!

Firma: Anka Group

Proje: Evim Kadıköy

Evim Kadıköy, temele ait tüm demir, beton, altyapı ve izolasyon işlerini tamamlamış olup bina kat betonları atılmaya başlaması ile birlikte Fikirtepe’nin ilk dönüşüm binası yükselmeye başladı.



Bilindiği gibi Şubat 2014’de ilk yapı ruhsatını alarak 1 Mart 2014’de temel çalışmalarına başlayan Fikirtepe’nin ilk projesi ANKA GROUP’a ait Evim Kadıköy, temele ait tüm demir, beton, altyapı ve izolasyon işlerini tamamlamış olup bina kat betonları atılmaya başlaması ile birlikte Fikirtepe’nin ilk dönüşüm binası yükselmeye başladı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Anka  Evim Kadıköy A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaadet TEMEL  Ruhsat ve evrak işlemleri artık geride kaldı ve 

Projenin betonarme inşaatları başladı ve katlar günbe  gün yükseliyor. diyerek  şu açıklamalarda bulundu.

 

“Önceki tarihlerde   anlaşmaları tamamlayan ve   taşınmaları ve hafriyat ile  eski  binaların yıkımını gerçekleştirerek  yapı ruhsatı alıp  ilk temeli atan firma olarak,  çalışmalara geceli gündüzlü  devam ediyoruz.  Bu sayede binanın katlarını yükseltmeye başladık.  Anka  Evim Kadıköy  projesi olarak bundan sonraki hedefimiz de bölgede inşaatları zamanında   ve en iyi tamamlayan firma olmak istiyoruz. Şu anda projede full kapasite ekibimiz çalışmaya devam etmektedir ve önümüzdeki günlerde   su basmanı    katını geçerek kısa sürede kaba inşaatı tamamlayacağız Fikirtepe de diğer firmalarında çalışması ile yepyeni bir kent doğmaktadır.


projeye sor



Geri Dön