19 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatlar!

Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatlar!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Evim Yüksekdağ Konutları'nın alanları 90 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci çeyreğinde yapılacağı projede ticari üniteler de bulunuyor. İşte Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatlar...



Evim Yüksekdağ Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Yeşilkent Mahallesi'nde yükseliyor. Proje 363 tane daire ve 9 tane mağazadan oluşuyor. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatlar dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Projenin inşaat alanı 64 metrekare, arsa alanı ise 11 bin metrekare olarak belirtiliyor. 


Yüksekdağ İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Evim Yüksekdağ  Residence'de yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, güvenlik, sauna, kapalı otopark ve süs havuzu gibi alanlar yer alıyor. 


Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire teslimlerinin Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. 2+1 ve 3+1 konutlardan meydana gelen projede dairelerin büyüklükleri 90 - 148 metrekare şeklinde dizayn edildi. 

Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatlar!

50 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabilen Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta 2+1'ler 245 bin TL, 3+1'ler ise 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Evim Yüksekdağ adresi: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön