28 / 03 / 2024

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.



Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor. Evimiz Kocaeli'deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor. Telefonlar kilitleniyor, satış ofisi dolup taşıyor. Pekdemir İnşaat'ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak, üstelik yeni evinize hemen taşınabilecek ve bu kusursuz yaşamın bir parçası olabileceksiniz. 


KOCAELİ'DE BİR İLK 


Evimiz Kocaeli'nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli'de bir ilk. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize hemen taşınıp, kredilerinizi kira öder gibi üstelik sıfır faizle ödemeye başlayacaksınız. Yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 1 0 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Böylece ev sahibi olmak isteyenler, Evimiz Kocaeli gibi Pekdemir kalite ve güvenini çok ekonomik koşullarda sunan bu benzersiz projede, ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler. 936 konutluk Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde kalan dairelerde bu çok özel fırsattan yararlanmak için acele etmeniz gerekiyor. Bu yıl 72'inci yaşını kutlayan, Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat'ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli projesinde yaşam başladı. 


GURUR PROJESİ 


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, geçtiğimiz günlerde başlatılan kampanya kapsamında bir açıklama yaparak kampanyayı değerlendirdi. Pekdemir, "70'inci yıl gurur projesi" olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli projesinde, ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayan bu çok avantajlı ödeme modeline gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını, yoğun talep karşısında bazı günler telefonların kilitlendiğini, satış ofisinde bekleme sıraları oluştuğunu söyledi. Kocaeli'de ilk defa bu kadar iddialı bir kampanyanın yapıldığını ifade eden Pekdemir, ödeme planının detayları hakkında şu bilgileri verdi: "Ev bedelinin yarısını peşinat olarak verdiğinizde kalan kısmı için 10 yıl sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyorsunuz. 


KAÇIRILMAYACAK FIRSAT 


Örneğin 21 2.000 TL değerinde 3+1 bir dairede 106.000 TL peşinat verdiğinizde, kalan 106.000 TL için 1 0 yılda 880 TL gibi çok cazip, o dairenin kira bedeli kadar bir taksit ödüyorsunuz, 10 yıl sonra da o daireye 21 2.000 TL ödemiş oluyorsunuz yani hiç faiz maliyeti ödemiyorsunuz ve üstelik daireniz her geçen gün kat kat değerleniyor. Daha az peşinatı olanlar için de yüzde 30 peşinat verdikleri takdirde 6 yıl sıfır faiz fırsatı da sunuyoruz. 6 ya da 1 0 yıl sıfır faizli ödeme modelinin dışında, peşinat kısmında zorluk çekenler için de piyasanın çok altında faiz oranları bulunuyor. Pekdemir kalitesine sahip bir konuta ve yaşam alanına sahip olmak isteyenlerin önünde kaçırılmayacak bir fırsat var." 


RESTORAN YAKINDA AÇILACAK 


Pekdemir İnşaat'ın kendi gücünü kullanarak Evimiz Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyen herkese özel bir imkan sunmaya çalıştığını vurgulayan Pekdemir, "Ev sahibi olmak isteyenleri, yaşamın başladığı projeyi yerinde görmeye, örnek dairelerimizi gezmeye ve bu Pekdemir İnşaat'ın kendi gücünü kullanarak Evimiz Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyen herkese özel imkanlar sunuluyoruz. çok özel ödeme fırsatının detayları hakkında bilgi sahibi olmaya satış ofi- Mert Pekdemir simize davet ediyoruz" şeklinde konuştu. Sadece ev sahibi olmak değil, güvenlikli ve kusursuz bir yaşamın parçası olmak için her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede fitness salonu, market, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, basketbol sahaları da bulunmaktadır. Çok yakın zaman sonra açılacak olan restoran da Evimiz Kocaeli sitesi sakinlerine hizmet vermeye başlayacaktır" dedi. 


ZAMANINDA TESLİM 


Zamanında teslim politikasına büyük önem verdiklerini ifade eden Mert Pekdemir, "Projenin inşası tam söz verdiğimiz günde, 1 gün bile gecikmeden tamamlandı ve konut sahiplerimize teslim edildi. Kocaeli halkının yakından bildiği gibi, bugüne kadar tüm projelerini, hiçbir gecikme olmadan zamanında teslim etmiş bir şirketiz. Evimiz Kocaeli'ni de taahhüt ettiğimiz gibi, 1 Temmuz 201 5 tarihinde tamamladık ve sahiplerine teslim ettik. Yaşamın başladığı, Pekdemir kalitesinin olduğu bu yaşamın bir parçası olmak isteyenler geç kalmasın" ifadelerini kullandı. 


EVİMİZ KOCAELİ'ne Ulaşmak İçin 


Adres : Mahmutpaşa Mah. Karamürsel Cad. No: 337 Başiskele, Kocaeli Telefon : 0262 323 70 00  

Web : www.evimizkocaeli.com 



Bizim Kocaeli



Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de başlattığı inanılmaz kış kampanyası yoğun ilgi görmeye devam ediyor. ‘10 Yıl Sıfır Faiz’ sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Bu yıl 72’inci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli projesinde yaşam başladı. ‘10 Yıl Sıfır Faiz’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında satış ofisi dolup taşarken, bazı günler telefonlar kilitleniyor. Bu kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere çok büyük avantaj sağlayan bu ödeme modeli ile 6 ya da 10 yılda sıfır faiz ödeniyor.


KOCAELİ’DE BİR İLK

Kampanyada ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 6 ya da 10 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler. Evimiz Kocaeli’nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli’de bir ilk. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize hemen taşınıp, kredilerinizi kira öder gibi üstelik sıfır faizle ödemeye başlayacaksınız.


936 KONUTLUK BENZERSİZ PROJE

Yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Böylece ev sahibi olmak isteyenler, Evimiz Kocaeli gibi Pekdemir kalite ve güvenini çok ekonomik koşullarda sunan bu benzersiz projede, ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler. 936 konutluk bu görkemli projede ev sahibi olarak, Evimiz Kocaeli’nin sunduğu mutlu, konforlu ve güvenli yaşamın bir parçası olacaklar.


“BEKLEME SIRALARI OLUŞUYOR”

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, geçtiğimiz günlerde başlatılan kampanya kapsamında bir açıklama yaparak kampanyayı değerlendirdi. Pekdemir, ‘70’inci yıl gurur projesi’ olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli projesinde, ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayan bu çok avantajlı ödeme modeline gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını, yoğun talep karşısında bazı günler telefonların kilitlendiğini, satış ofisinde bekleme sıraları oluştuğunu söyledi.


“DAİRENİZ KAT KAT DEĞERLENİYOR”

Kocaeli’de ilk defa bu kadar iddialı bir kampanyanın yapıldığını ifade eden Pekdemir, “Ev bedelinin yarısını peşinat olarak verdiğinizde kalan kısmı için 10 yıl sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyorsunuz. Örneğin 212.000 TL değerinde 3+1 bir dairede 106.000 TL peşinat verdiğinizde, kalan 106.000 TL için 10 yılda 880 TL gibi çok cazip, o dairenin kira bedeli kadar bir taksit ödüyorsunuz, 10 yıl sonra da o daireye 212.000 TL ödemiş oluyorsunuz. Yani hiç faiz maliyeti ödemiyorsunuz ve üstelik daireniz her geçen gün kat kat değerleniyor” dedi.


“PİYASANIN ALTINDA FAİZ ORANLARI”

Pekdemir’in gücünü kullanarak ürettikleri 6 ve 10 yıl sıfır faizli kredi modelinin yatırımcılar için de müthiş bir fırsat olduğunu ve hatta peşinat kısmı için de bazı kolaylıklar yapıldığını belirten Mert Pekdemir, “Daha az peşinatı olanlar için de yüzde 30 peşinat verdikleri takdirde 6 yıl sıfır faiz fırsatı da sunuyoruz. 6 ya da 10 yıl sıfır faizli ödeme modelinin dışında, peşinat kısmında zorluk çekenler için de piyasanın çok altında faiz oranları bulunuyor. Pekdemir kalitesine sahip bir konuta ve yaşam alanına sahip olmak isteyenlerin önünde kaçırılmayacak bir fırsat var” şeklinde konuştu.


“BİR GÜN BİLE GECİKMEDEN TAMAMLANDI”

Pekdemir, “Ev sahibi olmak isteyenleri, yaşamın başladığı projeyi yerinde görmeye, örnek dairelerimizi gezmeye ve bu çok özel ödeme fırsatının detayları hakkında bilgi sahibi olmaya satış ofisimize davet ediyoruz. Projenin inşası tam söz verdiğimiz günde, 1 gün bile gecikmeden tamamlandı ve konut sahiplerimize teslim edildi. Bugüne kadar tüm projelerini, hiçbir gecikme olmadan zamanında teslim etmiş bir şirketiz. Evimiz Kocaeli’ni de taahhüt ettiğimiz gibi, 1 Temmuz 2015 tarihinde tamamladık ve sahiplerine teslim ettik. Pekdemir kalitesinin olduğu bu yaşamın bir parçası olmak isteyenler geç kalmasın” dedi.


YÜZDE 75’İ YEŞİL ALANA AYRILMIŞ

Sadece ev sahibi olmak değil, güvenlikli ve kusursuz bir yaşamın parçası olmak için her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede fitness salonu, market, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, basketbol sahaları da bulunmakta. Çok yakın zaman sonra açılacak olan restoran da Evimiz Kocaeli sitesi sakinlerine hizmet vermeye başlayacaktır. Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Kocaeli’nin yükselen yıldızı Başiskele’de hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda.


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön