29 / 03 / 2024

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Firma: Pekdemir İnşaat

Proje: Evimiz Kocaeli

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.



Evimiz Kocaeli hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de başlattığı inanılmaz kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.


Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak.


Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.


Evimiz Kocaeli de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

‘10 Yıl Boyunca Hiç Faiz Ödemesi yok’

936 konutluk Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde dairelerin yüzde 90’ının satışı tamamlandı ve konut sahiplerine teslim edildi. Geriye kalan yüzde 10’luk bölüm için başlatılan kampanyada yeni evinize hemen taşınabilecek ve bu kusursuz yaşamın bir parçası olabileceksiniz.

Bu yıl 72’inci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın geliştirdiği  Evimiz Kocaeli  projesinde yaşam başladı.


Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde sınırlı bir süre için başlatılan kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Bu kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere çok büyük avantaj sağlayan bu ödeme modeli ile 6 ya da 10 yılda sıfır faiz ödeniyor.


“10 Yıl Sıfır Faiz” sloganlı kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 6 ya da 10 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler. Evimiz Kocaeli’nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli’de bir ilk. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize hemen taşınıp, kredilerinizi kira öder gibi üstelik sıfır faizle ödemeye başlayacaksınız. Yüzde 30 peşinat ödemesi yapanlar için 6 yıl sıfır faiz, yüzde 50 peşinat vermek isteyenler için de 10 yıl sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Böylece ev sahibi olmak isteyenler,  Evimiz Kocaeli  gibi Pekdemir kalite ve güvenini çok ekonomik koşullarda sunan bu benzersiz projede, ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler. 936 konutluk bu görkemli projede ev sahibi olarak, Evimiz Kocaeli’nin sunduğu 

mutlu, konforlu ve güvenli yaşamın bir parçası olacaklar. Mert Pekdemir: Pekdemir İnşaat’ın gücüyle ürettiğimiz bu çok iddialı kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden memnunuz.


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “70’inci yıl gurur projesi” olarak tanımladığı  Evimiz Kocaeli  projesi kapsamında, ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayan bu çok avantajlı ödeme modeline gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.


Kocaeli’de ilk defa bu kadar iddialı bir kampanyanın yapıldığını ifade eden Pekdemir, ödeme planının detayları hakkında bilgi verdi, “Ev bedelinin yarısını peşinat olarak verdiğinizde kalan kısmı için 10 yıl sıfır faiz fırsatından yararlanabiliyorsunuz. Örneğin 212.000 TL değerinde 3+1 bir dairede 106.000 TL peşinat verdiğinizde, kalan 106.000 TL için 10 yılda 880 TL gibi çok cazip, o dairenin kira bedeli kadar bir taksit ödüyorsunuz, 10 yıl sonra da o daireye 212.000 TL ödemiş oluyorsunuz yani hiç faiz maliyeti 

ödemiyorsunuz ve üstelik daireniz her geçen gün kat kat değerleniyor.” dedi.


Pekdemir’in gücünü kullanarak ürettikleri 6 ve 10 yıl sıfır faizli kredi modelinin yatırımcılar için de müthiş bir fırsat olduğunu ve hatta peşinat kısmı için de bazı kolaylıklar yapılacağını belirten Pekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Daha az peşinatı olanlar için de yüzde 30 peşinat verdikleri takdirde 6 yıl sıfır faiz fırsatı da sunuyoruz. 6 ya da 10 yıl sıfır faizli ödeme modelinin dışında, peşinat kısmında zorluk çekenler için de piyasanın çok altında faiz oranları bulunuyor. Pekdemir kalitesine sahip bir konuta ve yaşam alanına ekonomik koşullarda sahip olmak isteyenlerin önündeki kaçırılmayacak bir fırsat var.”


Pekdemir İnşaat’ın kendi gücünü kullanarak Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyen herkese özel bir imkan sunmaya çalıştığını vurgulayan Pekdemir, “Ev sahibi olmak isteyenleri, yaşamın başladığı projeyi yerinde görmeye, örnek dairelerimizi gezmeye ve bu çok özel ödeme fırsatının detayları  hakkında bilgi sahibi olmaya satış ofisimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.


Sadece ev sahibi olmak değil, güvenlikli ve kusursuz bir yaşamın parçası olmak için her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede fitness salonu, market, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, basketbol sahaları da bulunmaktadır. Çok yakın zaman sonra açılacak olan restoran da  Evimiz Kocaeli  sitesi sakinlerine hizmet vermeye başlayacaktır.


Zamanında teslim politikasına büyük önem verdiklerini ifade eden Mert Pekdemir, “Projenin inşası tam söz verdiğimiz günde, 1 gün bile gecikmeden tamamlandı ve konut sahiplerimize teslim edildi. Kocaeli halkının yakından bildiği gibi, bugüne kadar tüm projelerini, hiçbir gecikme olmadan zamanında teslim etmiş bir şirketiz. Evimiz Kocaeli’ni de taahhüt ettiğimiz gibi, 1 Temmuz 2015 tarihinde tamamladık ve sahiplerine teslim ettik. Yaşamın başladığı, Pekdemir kalitesinin olduğu bu yaşamın bir parçası olmak isteyenler geç kalmasın” dedi.


Evimiz Kocaeli de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!


ÖRNEK ÖDEME MODELLERİ

10 YIL SIFIR FAİZ

FİYAT: 212.000 TL

PEŞİNAT (%50): 106.000 TL

KREDİ (%50): 106.000 TL

120 AY SABİT TAKSİT: 883,33 TL

10 YIL SONUNDA TOPLAM ÖDENEN: 212.000 TL


6 YIL SIFIR FAİZ

FİYAT: 212.000 TL

PEŞİNAT (%30): 63.600 TL

KREDİ (%70): 148.400 TL

72 AY SABİT TAKSİT: 2.061,11 TL

10 YIL SONUNDA TOPLAM ÖDENEN: 212.000 TL


Pekdemir kalite ve güvencesi ile geliştirilen Evimiz Kocaeli

Pekdemir’in 70 yıla uzanan kalite ve güveniyle geliştirilen Evimiz Kocaeli’de 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor.


Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Kocaeli’nin yükselen yıldızı Başiskele’de hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 


122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. Yakında açılacak restoran için de çalışmalar hızla devam ediyor.2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında.


EVİMİZ KOCAELİ’ne Ulaşmak İçin

Adres : Mahmutpaşa Mah. Karamürsel Cad. No: 337 Başiskele, Kocaeli

Telefon : 0262 323 70 00

Web : www.evimizkocaeli.com


projeye sor



Geri Dön