26 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'de tarihi kampanya 2 Ekim'de sona eriyor!

Evimiz Kocaeli'de tarihi kampanya 2 Ekim'de sona eriyor!

Kocaeli'nin en köklü inşaat firmalarından olan Pekdemir İnşaat hayata geçirilen ve tamamlanmasına 10 ay kalan 'Evimiz Kocaeli' ev sahibi olmak isteyenlere özel indirimli kredi imkanı sunuluyor...



Kocaeli'nin en köklü inşaat firmalarından olan Pekdemir İnşaat hayata geçirilen ve tamamlanmasına 10 ay kalan 'Evimiz Kocaeli' ev sahibi olmak isteyenlere özel indirimli kredi imkanı sunuluyor. Pekdemir İnşaat tarafından Haziran 2013'te hayata geçirilen ve yüzde 70 'lik bir kısmı tamamlanan Kocaeli'nin 936 konutluk en büyük markalı konut projesinde sadece 30 gün sürecek yüzde 0.50 faizli dev bir kampanya başladı. 10 ay sonra teslimine başlanacak proje için hazırlanan kampanyada çok avantajlı ve taksitli peşinat ödeme seçenekleri de bulunuyor. Kocaeli'nde büyük ilgi gören Marka proje Evimiz Kocaeli'nde yüzde 0.50 oranlı özel indirimli kredi faizi ya da vade farksız 30 ay eşit taksit ödeme imkânıyla ev sahibi olabilmek mümkün. Bugüne kadarki en cazip seçeneklerin sunulduğu tarihi fırsat kampanyası 2 Ekim'de sona erecek. 


70'İNCİ YAŞA ÖZEL KAMPANYA 


Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygm inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Evimiz Kocaeli projesinde son 10 aya girildi. Yüzde 70'inin satışı tamamlanan, aileler için keyifli bir yaşam alanı, yatırımcılar için önemli kazanç fırsatı sıman 936 konutluk dev projede kalan konutların satışı tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 70'inci yaşını kutlayan Pekdemir İnşaat, projenin teslüııine sadece 10 ay kalan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evüniz Kocaeli'nde tarihi bir fırsat kampanyası başlattı. Banka kredisi kullanmak isteyene olduğu kadar, banka kredisi kullanmak istemeyene de avantajlı seçenekler sunulan kampanya, bugüne kadar gerçekleştirilen en iddialı kampanya olma özelliğine sahip. 


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, "70'inci yıl gurur projemiz" diye tammladığı Evmıiz Kocaeli'nde başlattıkları Sonbahar Kampanyasının, bugüne kadar gerçekleştirdikleri en iddialı kampanya olduğunu vurgulayarak, "Kocaeli halkının ve yatmmcılarm bu projenin bir parçası halhıe gelmelerini sağlamak amacıyla, bugüne kadar farklı seçenekler sunduğumuz pek çok kampanya yaptık. Ama bu kampanya, sunduğu fırsatlarla bugüne kadarki kampaııyalaruı ötesme geçen, en cazip fırsatlara sahip kampanya olacak" dedi. 


Bu kampanyanın sadece 30 gün süreceğinin ve 2 Ekim'de sona ereceğmin altını çizen Mert Pekdemir, "Pekdemir İnşaat'ın 70 yıla uzanan kalite anlayışı ve güveniyle inşa edilen, teslimine sadece 10 ay kalan bu büyük projede ev sahibi olmak isteyen aileleri ve yatırımcıları bu fırsatı iyi değerlendirmeye çağırıyoruz. Bu fırsat bir daha gelmeyebilir. Daha Ayrmtılı bilgi sahibi olmak isteyenleri satış ofisimize davet ediyoruz. Satış ofisimize gelenler örnek daireyi de görüp inceleyebilirler" dedi. 122 bin 500 metrekare alaıı üzerine inşa edilen ve 150 milyon lirayı bulan yatırını yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 111 bin İkadan, 3+1 daireler 150 bin liradan, 4+1 daireler ise 232 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Projenin yüzde 75'i yeşil alan 


ŞEHİR merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Başiskele'de hayata geçecek projenin yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. 


Sabah Marmara 


Geri Dön