19 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'de teslime 10 ay kaldı!

Evimiz Kocaeli'de teslime 10 ay kaldı!

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli projesi büyük ilgi görüyor. Teslimine sadece 10 ay kalan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde, sadece 30 gün için geçerli olacak kampanya 2 Ekim Perşembe günü sona erecek...



Bu yıl 70'nci yaşını kutlayan Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli projesi büyük ilgi görüyor. Teslimine sadece 10 ay kalan Kocaeli nin en büyük markalı konut projesinde, sadece 30 gün için geçerli olacak kampanya 2 Ekim Perşembe günü sona erecek.



Bu yıl 70'nci yaşını kutlamanın verdiği onur ve mutluluğu yaşayan Pekdemir İnşaat'ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsatlarla dolu kampanya vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Teslimine sadece 10 ay kalan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde, sadece 30 gün için geçerli olacak kampanya 2 Ekim Perşembe günü sona erecek. Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli Genel Müdürü Mert Pekdemir, dün ilimiz yerel basınıyla bir araya Mahmutpaşa Mahallesi, Karamürsel Caddesi No:337 Başiskele'de bulunan satış ofisinde basın toplantısı düzenledi. Genel Müdür Mert Pekdemir, 2 Eylül tarihinde başlayıp 2 Ekim tarihinde sona erecek olan kampanyanın, şirketin bu güne kadar gerçekleştirdiği en iddialı ve en avantajlı proje olduğunu ifade etti. 


'TELEFONLAR KİTLENDİ' 


Kampanyaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını çoğu zaman ise yoğun aramalar nedeniyle telefonların kilitlendiğini belirten Pekdemir, " Gerçek bir aile sitesi ve konforlu bir yaşam alanı sunan Evimiz Kocaeli'nde ister oturmak amaçlı, ister yatırım amaçlı olsun ev almak isteyenleri bu tarihi fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz. Aynı zamanda kampanyaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını çoğu zaman ise yoğun aramalar nedeniyle telefonların kilitlenmiş durumda" dedi. 


'FARKLI VE CAZİP ÖDEME SEÇENEKLERİ' 


Teslimine sadece 10 ay kalan projede, insanların ödeme imkanlarına göre farklı ve cazip ödeme seçenekleri sunduklarını kaydederek, özellikle yüzde 0.50 faiz oranına büyük rağbet gösterildiğini vurgulayan Pekdemir, "Banka kredisi kullanmak durumunda olanlardan, evin satış değerinin sadece yüzde 1 'ini peşin olarak alıyor, kalan yüzde 24'lük peşinatı vade farksız 30 eşit taksite bölüyor, senet yapıyoruz. Bankadan da yüzde 0.50 gibi, bugün ülkemizde pek rastlanmayacak" dedi.

 

'MÜŞTERİLERE ÖZEL FAİZ ORANI' 


Müşterilerine özel bir faiz oranından kredi kullanma imkanı sağladıklarını vurgulayan Pekdemir, " Hatta, 24 ay vadeli kredi kullanımında bu oran yüzde 0.14 e kadar düşüyor. 

Üstelik, ev sahibi olanlar, aylık taksitler halinde daha peşinat ve banka kredisi ödemesini yaparken, isterlerse evlerine taşınabiliyor, isterlerse kiraya vererek gelir elde etmeye, ödemelerinin bir bölümünü kira geliriyle karşılamaya başlıyorlar" dedi. 


'EVİN DEĞERİ ARTIYOR' 


Sunulan ekonomik avantajı bir örnek ödeme modeli üzerinden sözlerine devam eden Pekdemir, "Örneğin, 110 bin lira satış fiyatı olan 2+1 büyüklüğündeki bir evin 48 ay vadeli, yüzde 0.50 faiz oranlı banka kredisiyle birlikte toplam ödeme tutarı 120 bin 520 lira oluyor. 


Aynı süreçte evin kira gelirleri ise yaklaşık 22 bin lirayı buluyor. Bu durumda evin gerçek maliyeti 98 bin 520 liraya iniyor. Tabi, bu süreçte evin değeri de artıyor. Biz, şu an 110 bin lira satış değeri olan bir evin değerinin, bir yıl sonra, Eylül 2015'de yüzde 20'lik artışla 132 bin liraya yükseleceğini öngörüyoruz. 

Yani, evin toplam maliyeti düşerken değeri artacak" dedi. 


'VADE FARKSIZ 30 EŞİT TAKSİT' 


Banka kredisi kullanmak istemeyenler için de şirket imkanlarıyla özel bir ödeme modeli geliştirdiklerini belirten Pekdemir, "Banka kredisi kullanmak istemeyenler için de cazip bir ödeme seçeneği yarattık. Evin satış fiyatı üzerinden sadece yüzde 20'yi peşinat olarak alıyoruz. İleri bir tarihe yüzde 20'lik bir ara ödeme koyuyoruz. Kalan yüzde 60'ı ise vade farksız olarak 30 eşit taksite bölüyoruz. Bu modeli tercih edenler hiç faiz yükü taşımadan ödemelerini daha kısa sürede tamamlarken evini teslim aldıktan sonra kiraya vererek ödeme yükünü de hafifletebiliyorlar" dedi. 


'KAMPANYA 2 EKİMDE SONA ERİYOR' 


2 Eylül'de başlayan bu kampanyanın 2 Ekim'de sona ereceğinin altını çizen Pekdemir, "Pekdemir İnşaat, 70 yıla uzanan köklü geçmişiyle, kalite ve güvenle özdeşleşmiş bölgesel bir markadır. Pekdemir güvencesiyle hayata geçirilen ve teslimine sadece 10 ay kalan bu büyük projede ev sahibi olmak isteyen aileleri ve yatırımcıları bu fırsatı kaçırmamaya çağırıyoruz. Daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyenleri satış ofisimize davet ediyoruz. Üstelik, satış ofisimize gelenler örnek dairemizi de görüp inceleyebilirler" dedi. 


'500 İŞÇİYE İSTİHDAM SAĞLANDI' 


Zamanında teslim politikasına büyük önem verdiklerini ifade eden Mert Pekdemir, "inşaat çalışmalarımız Haziran 2013'te başladı. Yaklaşık 500 işçiyle yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Kocaeli halkının yalandan bildiği gibi, bugüne kadar tüm projelerini, hiçbir gecikme olmadan zamanında teslim etmiş bir şirketiz. Evimiz Kocaeli'yi de taahhüt ettiğimiz üzere, Temmuz 2015 tarihinde tamamlayacak ve sahiplerine teslim etmeye başlayacağız. İlk gününden bu yana inşaatın gelişünini ve geldiği aşamayı görmek isteyenler, projenin web sitesindeki aylık hava çekim fotoğraflarını inceleyebilir, gelip yerinde görebilirler" dedi. 


'ESTETİK MİMARİSİYLE DİKKAT ÇEKİYOR' 


Konutların şehir merkezine sadece 7 dakika uzaklıktaki mesafede olduğunu vurgulayan Pekdemir, "Evimiz Kocaeli'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 110 bin liradan, 3+1 daireler 150 bin liradan, 4+1 daireler ise 232 bin liradan başlıyor. Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bü" lokasyonda, Başiskele'de hayata geçecek projenin yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor" dedi. 


'HER TÜRLÜ SOSYAL DONATI' Konutların 7/24 güvenlik kamerasıyla izlendiğini belirten Pekdemir, "Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. 2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak" dedi. 


'TOPLAMDA 936 KONUT' 


Daire tipine göre başlangıç fiyatlarından kısaca bahseden Pekdemir, " 2+1 dairemiz 110 bin TL, 3+1 dairemiz 150 bin TL ve 4+1 dairemiz ise 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 123 dönümde tek parça halinde yapılan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinin alanında bulunmaktayız. Toplamda 936 konut arasında 2+1 312 adet, 3+1 544 adet ve 4+1 dairelerimiz ise 80 adettir ve binalarımızın tamamı ise dört katlıdır. Çok büyük bir site bu site anlayışı da Kocaeli de başka bir yerde yok" dedi. 


'KOCAELİ'NİN YÜKSELEN YILDIZI' 


Sözlerini sonlandıran Pekdemir, "Banka kredisi kullanacaklar için yüzde 0.50 faiz oranı uygulanan kampanyaya gösterilen ilgi nedeniyle bazı günler telefonlar kilitlenme noktasına geldi. Peşinat tutarının 30 taksite bölündüğü kampanyada ayrıca, banka kredisi kullanmak istemeyenlere vade farksız, 30 taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. Kampanyada 24 ay vadeli banka kredisi kullanımında faiz oranı yüzde 0.14'e kadar düşüyor. Pekdemir kalite ve güvencesiyle, Kocaeli'nin yükselen yıldızı Başiskele'de hayata geçirilen projede teslimler sadece 10 ay sonra başlayacak. Şu ana kadar yüzde 70'inin satışı tamamlanan toplam 936 konutluk proje, aileler için keyifli bir yaşam alanı, yatırımcılar için önemli kazanç fırsatı sunuyor" şeklinde konuştu.


Kocaeli Bizim Yaka 


Geri Dön