16 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'nde 2+1 daireler 103 bin liradan satışa sunuluyor!

Evimiz Kocaeli'nde 2+1 daireler 103 bin liradan satışa sunuluyor!

70 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en köklü inşaat şirketlerinden olan Pekdemir İnşaat, 936 konutluk Evimiz Kocaeli Projesi' yle kentin en büyük markalı konut projesini hayata geçiriyor...



70 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en köklü inşaat şirketlerinden olan Pekdemir İnşaat, 936 konutluk Evimiz Kocaeli Projesi'yle kentin en büyük markalı konut projesini hayata geçiriyor. 


1944 yılında İsmail Pekdemir tarafından kurulan Pekdemir İnşaat, ülkemiz inşaat sektörünün en köklü şirketlerinden. Tarihi boyunca kurumsal ve profesyonel bir yönetim anlayışını hayata geçiren, bugün üçüncü kuşak yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Pekdemir İnşaat, Kocaeli merkezli olmakla birlikte İstanbul'dan Ankara'ya, Eskişehir'den Yalova'ya pek çok kentte projeye imza attı. Pekdemir İnşaat, bugüne kadar kentte ve bölgede konut, resmi binalar, ticari alanlar, gölet, dere ıslahı, köprü, restorasyon, iskele gibi farklı projeler gerçekleştirerek kentin adeta her noktasını baştan aşağı yeniledi. 


Pekdemir İnşaat, Uzunçiftlik'te 3 etaptan oluşan 400 konutluk Villam projesi ve 46 villalık Bahçeada Projesi'nin ardından kentin en özel projelerinden birisine daha hayata geçiriyor. 


İLK ETAPTAKİ DAİRELERİN TAMAMI SATILDI 


"Evimiz Kocaeli"yle kente ve iş dünyasına değer katacaklarını belirten Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, "Başiskele'de inşası hızla devam eden, toplam 936 konutluk yeni projemiz, binlerce insana seçkin bir yaşam alanı sunacak. 122 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen proje 150 milyon lirayı bulan yatırım değerine sahip. Evimiz Kocaeli Projesi'nde, gösterilen yoğun ilgi sonucu ilk iki etap dairelerin tamamına yakınının hızla tükendi. Son etap daireler de geçtiğimiz günlerde büyük bir kampanyayla satışa sunuldu" diye konuştu. 


FARKLI TİPTE DAİRE SEÇENEKLERİ 


Evimiz Kocaeli'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ila 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 103 bin liradan, 3+1 daireler 148 bin liradan, 4+1 daireler ise 228 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 



Akşam Ek 




Telefon  : 0262 323 70 00

Web      : evimizkocaeli.com


Geri Dön