19 / 04 / 2024

Evinizi Nasıl Alırdınız kampanyasında son gün 14 Şubat!

Evinizi Nasıl Alırdınız kampanyasında son gün 14 Şubat!

Seha Yapı'nın Konya'daki tüm projelerinde geçerli " Evinizi Nasıl Alırdınız " kampanyası, sadece ev sahibi olmak isteyenlere değil, yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor




Konya'nın fazla konut ürrten şirketi Seha Yapı. hem ev sahibi olmak isteyen birçok aile hem de yatırım yapmak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. 

Seha Yapı'nın Konya'daki tüm projelerinde geçerli "Evinizi Nasıl Alırdınız kampanyası, sadece ev sahibi olmak isteyenlere değil, yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor 14 Şubat'a kadar geçerli kampanya kapsamında; anlaşmak katılım bankasından yüzde 0.42'den başlayan oranlarla 120 aya kadar vade ve aynca vade farksız 18 ay taksitle ödeme imkanı bulunuyor. 

Ayrıca; peşin ödeme yapmak isteyenlere özel indirim sunuluyor Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı "Evinizi Nasıl Alırdınız?' kampanyası ile ilgiK şunları söyledi; Bu cazip fırsatlarla birlikte ev sahibi olmak isteyenler şehrin istedikleri yerinden evlerini seçebilecekler. Seha Yapının inşa ettiği; Bahar Evleri. Ödem Konuttan, Yasemin Evleri. Reyhan Konuttan ve Panorama Evteri'ni kapsayan kampanyamızın büyük ilgi uyandıracağına inanıyorum Kampanyada her bütçeye göre ev bulmak mümkün, ayrıca standartları zorlayan ve eşsiz bir mimari ve yaşam vaadiyle muttu aileleri bekleyen Reyhan Konuttan ve Panorama Evleri Konya'nın en farklı projeleri. Panorama Evleri kullandığınız enerjiden tasanuf ettirirken. Reyhan Konuttan ise ahşap ve taş dokunun keyfini hissettiriyor" Her bütçeye uygun evlerin bulunduğu "Evinizi Nasıl Alırdınızr kampanyasından faydalanmak isteyenler. Kule Plaza zemin katta bulunan Seha Yapı Satış Ofisini ziyaret edebilirler. Pazar günleri de açık olan ofis, ev sahibi olmak isteyenleri ve tüm yatınmcıları bekliyor. Smırlı sayıdaki lüks dairelerin fiyatı 153 bin 200 TL'den başlıyor.



Konya'nın Sesi


Geri Dön