19 / 04 / 2024

Eviza Konakları satılık daire!

Eviza Konakları satılık daire!

Firma: Ekal İnşaat

Proje: Eviza Konakları

Eviza Konakları satılık daire fiyatlarına göre daireler 500 bin TL ile 890 bin TL arasında değişiyor. Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Bahçelievler Eviza Konakları projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor...



Ekal İnşaat imzası ile inşa edilen  Eviza Konakları  projesi İstanbul'un Bahçelievler bölgesinde konumlandırılıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Eviza Konakları Bahçelievler projesinde 164 adet daireden meydana geliyor. Eviza Konakları satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde dairelerin yer aldığı Eviza Konakları projesinde toplam 10 blok bulunuyor. 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Eviza Konakları projesinde 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde dairelerin hepsi satıldı.


Satışların devam ettiği  Ekal İnşaat  Eviza Konakları projesi lokasyon olarak Starcity'e 2 kilometre, E-5'e 3 kilometre ve Basın Ekspres Yoluna ise 3 kilometre mesafede yer alıyor. Bahçelievler Eviza Konakları satılık daire fiyatları şöyle:


Eviza Konakları satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler minimum 500 bin TL'den başlayarak, maksimum 890 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yaşamın başladığı Eviza Konakları projesinden banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.


Bahçelievler Eviza Konaklarında voleybol sahası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlarda mevcut durumda. Eviza Konakları ulaşım ve iletişim bilgilerinin detayları şöyle:


Eviza Konakları nerede?

Bahçelievler Eviza Konakları iletişim adresi hakkında detaylı bilgi almak için 0212 550 07 77 no'lu irtibat telefonu arayabilirsiniz.


Eviza Konakları Bahçelievler kroki:

 Eviza Konakları satılık daire!


Eviza Konakları Bahçelievler iletişim:

Telefon: 0212 550 0 777

Web Adresi: www.evizakonaklari.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön