19 / 04 / 2024

Evke Yapı Bursa'da villa projesine başlayacak!

Evke Yapı Bursa'da villa projesine başlayacak!

Ofis projelerinde iddialı firmalardan Evke Grup, 2014'te temelini attığı Evke Flex Office projesinde teslimata Eylül 2016'da başlamayı hedefliyor..



Evke Grup; ofis projeleriyle öne çıkan Evke Yapı'nın yanı sıra Evak Gıda Restaurant ve Lojistik, Evkal Danışmanlık, El'ce Davet Tasarım ve Dijital Baskı ile Burgen Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi'yle geniş bir çerçevede faaliyet gösteriyor. Grup, ciro açısından her yıl ortalama yüzde 10 büyüyor. Grup, bünyesinde 100 kişiyi istihdam ediyor. Çalışanların 72'si Evke Yapı da bulunuyor. Evke Yapı, soıı projesi Evke Flex Office ile de iddialı. Yeşil bina konseptiyle inşa edilen Evke Flex Office projesinin temeli 2014'te atıldı. Grup teslimatlara ise Eylül 2016'da başlamayı planlıyor. 


İstanbul yolu üzerinde 5 bin 685 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Evke Flex Office, 3.8 metre yüksekliğindeki ofislerin kat planının da getirdiği esneklikle 50 metrekareden 820 metrekareye kadar planlanabiliyor. 4 bin 800 metrekare alan üzerinde 22 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 15 kattan oluşuyor. Projede 14 dükkan, 82 ofis ve bağımsız bölümü bulunuyor. 


Evke Flex Office, TSE Güvenli Yeşil Bina kriterleri göz önüne alınarak tasarlandı ve başvurusu yapıldı. 

Evke Grup, bir önceki projesi Evke Trade Tower'la da TSE Güvenli Yeşil Bina Sertifikası'na 'Yeni Bina' kategorisinde başvurdu ve başvurusu kabul edildi.  Ankara  Yolu'nda hayata geçirilen proje 17 bin 500 metrekare alana sahip Bu proje de 14'ü dükkan, 51'i ofis olmak üzere 65 bağımsız bölümden oluşuyor. Evke Trade Tower'ın, 17 katlı ofis kulesi bulunuyor. Evke Yapı'nın bugüne kadar hayata geçirdiği proje ler arasında Evke Medi Loft 1-2 ile Evke Ony Offices de bulunuyor. Firma yetkilileri, Evke Medi Loft 1-2'nin, Sağlık Bakanlığı tarafmdaı yayınlanan genelgelere uygun alanlarda ve biı muayenehanede olması gereken tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlandığını belirtiyor. 


Evke Yapı olarak 2016 yılında hamlesini gerçekleştireceğimiz yeni bir villa projemiz var. Bu doğrultuda yer arayışımız devam ediyor. Proje ile uygulama açısından Bursa'da öne çıkan bir firma olmak istiyoruz. Bunun yanı sıra 60 ila 80 daireli konsept bir konut projesi hazırlığı içindeyiz. Bu yıl ki planlarımız arasında Evke Yapı'nın tüm projelerini sergilemek amacıyla satış ofisi açmak da bulunuyor. 


Dünya Ek


Geri Dön