19 / 04 / 2024

Evko Meot'tan Maltepe'ye yeni bir proje daha!

Evko Meot'tan Maltepe'ye yeni bir proje daha!

Evko Meot ortaklığı Maltepe'de, Marmaroom projesinden sonra yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. 35 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek proje yaklaşık 300 daireden oluşacak....



Evko-Meot ortaklığı Maltepe'de Marmaroom projesinden sonra yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Marmaroom Proje Müdürü ve Meot İnşaat ortaklarından Zeynel Abidin Besleney, 15 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan projenin yatırım maliyetinin ise yaklaşık 35 milyon TL olacağını açıkladı. 


Marmaroom'a komşu geliyor

Projenin yeri hakkında tam bir açıklama yapmayan Besleney yeni projelerinin Marmaroom projesine yakın bir konumda yer aldığını söylemekle yetindi. 


Eski kooperatif arazisi üzerinde yükselecek

Yeni Maltepe projelerinin eski bir kooperatif arazisi üzerinde yükseleceğini belirten Besleney, "Arazi eski bir kooperatif arazisi. Şu anda üzerinde 178 daire var. Bunlarla görüşmeler sürüyor. Sona yaklaştık. 15 dönüm bir arazi. Buradaki daire sayısı da Marmaroom projemizdeki sayıya yakın olacak. 250-300 civarında. Projeyi bu yıl sonuna doğru duyurmayı düşünüyoruz" dedi. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön