23 / 04 / 2024

Evkur Yeni Malatyaspor'a yeni tesis!

Evkur Yeni Malatyaspor'a yeni tesis!

Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük katkıları olan Malatya Büyükşehir Belediyesi kulübe tesis desteği vermek için kolları sıvadı.




Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük katkıları olan Malatya Büyükşehir Belediyesi kulübe tesis desteği de verecek.

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübünün Orduzu’daki Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki çalışmaları inceledi. 


Konuyla ilgili açıklamalar yapan Başkan Çakır, “Süper Lige çıkan takımımıza modern bir çalışma alanı oluşturmak için çalışıyoruz. Yeni binanın tüm eksiklerini giderip, iç mimarisini takımımızın ihtiyacına göre yapacağız. Bir futbol takımının ihtiyaç duyduğu her şeyi yansıtmayı amaçlıyoruz. Evkur Yeni Malatyaspor yönetimiyle bunları oturup istişare edeceğiz. Yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın tesisler ile ilgili beklentilerini biliyorum. Proje çalışmalarına ekip arkadaşlarımız başladı. Süper Ligde kalıcı olmak için tesislerimizi yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.



Malatya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön