20 / 04 / 2024

Evlerin yeni modası metal tasarımlar!

Evlerin yeni modası metal tasarımlar!

Yaklaşık 1 yıldır faaliyet gösteren Optimal Metal 'in sahibi İsmail Yüksel yaptığı açıklamada bilgisayar destekli metal tasarımları sayesinde yaşanılan yerlere değer kattıklarını da dile getirdi




Yaklaşık 1 yıldır faaliyet gösteren Optimal Metal'in sahibi İsmail Yüksel, bilgisayar destekli metal tasarımları sayesinde yaşanılan yerlere değer kattıklarını söyledi. Ağırlıklı olarak dekoratif balkon panelleri, cam balkon üzeri lazer kesim dekoratif paneller, bahçe çit ve kapı uygulamaları, bahçe ara panelleri ve ara bölme paravanları tasarladıklarını dile getiren Yüksel, "25 yıldır sektörün içerisindeyim. Metal lazer üzerine tecrübe sahibi olan ekibimizle piyasada varolan mevcut standart uygulamaların dışına çıktık. İşe estetik katıyoruz. Metalin kullanıldığı alanlara farklılık ve değer kazandırıyoruz" diye konuştu. 


Modern mimari

Özel olarak dizayn ettikleri metal ürünlerde binbir renk seçeneği de sunduklarını dile getiren Yüksel, Türkiye'nin her yerinden talep gördüklerini belirtti. Şehir dışında da bayilikleri bulunduğunu dile getiren Yüksel, "Biz seri imalat iş yapmıyoruz. Kişilerin istekleri doğrultusunda, onların kafalarında hayal ettikleri doğrultusunda üretim yapıyoruz" dedi. Kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden taviz vermediklerini de dile getiren Yüksel, "Müşterilerimize katma değeri yüksek projeler ve buna bağlı modern mimari dekoratif metal ürünler sunarak devam ettiğimiz bu süreçte hizmet kalitemizi koruyarak yolumuza devam ediyoruz" dedi. Kişi ve işletmelere özel dekoratif tasarım imalat uygulamaları yaptıklarını aynı zamanda inşaat projelerinde de yer aldıklarını söyleyen Yüksel, "Yüksek işçilik kalitesi sunduğumuz ürünleri oldukça ekonomik fiyatlarla pazarlıyoruz" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön