19 / 04 / 2024

Evora İstanbul Cadde dükkan ihalesi ne zaman?

Evora İstanbul Cadde dükkan ihalesi ne zaman?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Teknik Yapı projesi olarak hayata geçirilen Evora İstanbul Cadde dükkan ihalesi ne zaman sorusuna yanıt olarak 28 Ağustos Perşembe günü deniliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da inşa ediliyor...



77 adet ticari ünitenin satışa sunulduğu  Evora İstanbul  Cadde dükkan ihalesi ne zaman sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde inşa edilen Evora İstanbul projesi,  Teknik Yapı  imzası taşıyor. Projede; yer alan  3 bin 371 metrekare ortaöğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile satılıyor. 


Toplam  111.6 milyon TL muhammen bedele sahip olan Evora İstanbul Cadde dükkan ihalesi ne zaman sorusuna Ağustos ayı sonunda deniliyor. 


Evora İstanbul Cadde dükkan ihalesi ne zaman?


Evora İstanbul Tuzla projesinin sosyal imkanları arasında; sauna, fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve buhar odası bulunuyor.


Ticari ünitelerin fiyatlarının 123 bin TL'den başladığı Evora İstanbul Cadde dükkan ihalesi ne zaman sorusuna 28 Ağustos Perşembe saat 15.00'da cevabı veriliyor. 


Evora İstanbul Cadde satış ofisi

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön