25 / 04 / 2024

Evora İstanbul Evleri fiyatları!

Evora İstanbul Evleri fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Evora İstanbul Evleri fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. 44 blok halinde inşa edilen projede 36 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.



Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen  Evora İstanbul  Konutları E-5, Tuzla sahiline, Tem, metro ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor.


Evora İstanbul Evleri fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen proje 44 tane bloktan meydana geliyor.


Konutların hemen teslim edildiği Evora İstanbul Residence'de daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje toplamda 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan oluşuyor. 


Tuzla Evora İstanbul'un sosyal alanları içerisinde; özel açık havuzlar, eğitim kurumları, kafeler, basketbol ve voleybol sahaları, mağazalar, çocuk parkları, oyun parkları, futbol, eğitim kurumları, banka şubeleri, açık ve kapalı otopark, yürüyüş alanları yer alıyor.


Evora İstanbul Evleri fiyatları!

1+0 daireler 166 bin 600 TL'den,

1+1 daireler 192 bin TL'den başlıyor. 


Evora İstanbul Tuzla Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor, kalan yüzde 75'lik bedel ise banka kredisiyle 36 ay vade farksız taksit şeklinde ödeniyor. 


Tuzla Evora İstanbul nerede?

Adres: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Teknik Yapı Evora İstanbul iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön