18 / 04 / 2024

Evora İstanbul konsepti Anadolu'ya taşınıyor!

Evora İstanbul konsepti Anadolu'ya taşınıyor!

Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşa ettiği Evora İstanbul, mimarisi ve prim oranıyla beğeni topladı. Şirket, bu konsepti Anadolu'daki illere de taşıma kararı aldı. Evora İstanbul projesi, 1'e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı.



Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşa ettiği Evora İstanbul, mimarisi ve prim oranıyla beğeni topladı. Şirket, bu konsepti Anadolu'daki illere de taşıma kararı aldı. Teknik Yapı'nın Tuzla'da, 300 dönüm arazi üzerinde hayata geçirdiği Evora İstanbul projesi, 1'e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı. 


Toplam 4 bin 979 daire ve 100 ticari üniteden oluşan projenin kendi katma değerini yarattığım söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Evora İstanbul'un temeline ilk kazmayı vurduğumuzda yaklaşık 1 milyar liralık bir değeri konuşuyorduk. Şu anda ise bu proje, yaklaşık 3 milyar liralık değere ulaştı. Böyle büyük bir projeyi tek başına, öngörülen sürede ve beklentinin üzerinde kaliteyle hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Kreşinden okuluna, marketinden, kuaförüne, sucudan perdecisine kadar temel yaşam ihtiyaçlarının kendi içinde karşılandığı bu projede şimdiden 10 bin kişiyi aşan bir nüfus oluştu" bilgisini paylaştı. 


MARKAYI ŞEHİR DIŞINA TAŞIDI

Evora İstanbul'un birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Umut Durbakayım, bu çizgiyi İstanbul sınırları dışına taşıma kararı aldıklarını açıkladı. "Hem şehrin içinde hem de şehirden bağımsız ve dinamik bir yaşam örneği olan Evora İstanbul'da yaşayan insanlar, istedikleri mekânlara istedikleri şartlarla ulaşabiliyor. Çoğu Marmara Denizi'ne nazır 5.000 konut, spor sahaları, yüzme havuzları, 100'den fazla mağaza, sağlık merkezleri, eğitim kurumlarıyla Tıızla'mn en yüksek tepesinde konumlanan Evora İstanbul, bir taç gibi parlıyor. TEM ve E-5'le merkeze, Sabiha Gökçen'le de dünyaya bağlanma şansına sahip olan Evoralılar, çok yakın zamanda metro ve Marmaray'la işlerine de gidebilecek" diyen Umut Durbakayım. projenin parasal açıdan da kazanç sağladığının altım çizdi. 


Türkiye'deki 300 ilçeyi geçti 


EVORA İstanbul sakinleri 15 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye'deki 919 ilçe içinde 600'üncü sıraya yükseldi. Yaklaşık 5.000 kişilik yaşam alanının tamamen dolmasıyla nüfusun 17.500'e çıkması bekleniyor. Böylece Evora İstanbul'un Türkiye'deki ilçe sıralamasında ilk 5OO'e gireceği öngörülüyor. 


Sabah


 http://www.evoraistanbul.com/



Geri Dön