18 / 04 / 2024

Evora İstanbul satılık dükkan!

Evora İstanbul satılık dükkan!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

İhalesi 28 Ağustos Perşembe günü yapılacak olan Evora İstanbul satılık dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükselen projede 77 adet ticari birim satışa sunuluyor..



Evora İstanbul satılık dükkan ihalesi Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilecek. Projede, toplam muhammen bedeli  111.6 milyon TL olarak belirlendi.


Tuzla  Evora İstanbul  projesi içerisinde yer alan 3 bin 371 metrekare ortaöğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile satışa sunuluyor. 


Ticari ünitelerin açık artırma ile satışa sunulduğu Evora İstanbul satılık dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Evora İstanbul satılık dükkan!


Toplam 77 adet ticari ünitenin açık artırma usulü ile satışa sunulduğu Evora İstanbul Tuzla projesinde ödemeler peşin ya da vadeli olarak gerçekleşiyor. 


Teknik Yapı Evora İstanbul'un sosyal alanları arasında; sauna, fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve buhar odası bulunuyor.


Evora İstanbul satılık dükkan ihalesi Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek. Proje, İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da konumlanıyor. 


Evora İstanbul telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön