26 / 04 / 2024

Evora İstanbul satılık!

Evora İstanbul satılık!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Evora İstanbul satılık dükkanlar 123 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırma ile satışa sunuluyor. Projede yer alan 77 adet ticari birim 28 Ağustos Perşembe günü saat 15.00'da ihale ile satılıyor...



77 adet ticari birimin satışa sunulduğu Evora İstanbul satılık dükkan sahibi olmak isteyenler ödemelerini peşin ya da vadeli olarak gerçekleştirebiliyor. 


İhalesi 28 Ağustos Perşembe günü saat 15.00'da gerçekleşecek olan  Evora İstanbul  Cadde projesinin ihalesi Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek. 


İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Evora İstanbul satılık dükkanlar Emlak Konut GYO tarafından açık artırma ile ihale ediliyor. 


Evora İstanbul satılık!


Evora İstanbul Tuzla'da yer alan 3 bin 371 metrekare orta öğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile satılıyor. 


Teslimlerine hemen gerçekleştiği Evora İstanbul satılık dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlıyor. Proje,  Teknik Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Tuzla Evora İstanbul'un sosyal alanları içerisinde; sauna, fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve buhar odası mevcut. 


Evora İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön