26 / 04 / 2024

Evora İstanbul tam hayal ettiğiniz gibi! 76.900 TLden başlayan fiyatlarla!

Evora İstanbul tam hayal ettiğiniz gibi! 76.900 TLden başlayan fiyatlarla!

44 adet blok ve 5 bölge halinde yükselen Evora İstanbul Tuzlanın 1. Etapında toplam bin 509 daire bulunacak. Ve ilk olarak bu etabı satışa sunulacak



300 dönümlük arazi alanı üzerinde Teknik Yapı projesi olarak hayata geçirilen Evora İstanbul, Tuzlada şehrin en büyük yaşam projelerinden biri olarak inşa ediliyor.

Büyük bir bölümü deniz manzaralı konutlardan oluşacak olan Tuzla Evora İstanbulda toplam 4.304 daire ile alışveriş ve ticaret alanları yer alacak. Projenin 20.000den fazla kişiye ev sahipliği yapması tahmin ediliyor.

44 adet blok ve 5 bölge halinde yükselen Evora İstanbul Tuzlanın 1. Etapında toplam bin 509 daire bulunacak. Ve ilk olarak bu etabı satışa sunulacak.

Teknik Yapının Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemi olarak inşa edilen Evora İstanbul Evlerinin emsal inşaat alanı 436 bin metrekare. Projede, ilkokul, kreş, park, tıp merkezi, cami, özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları bulunacak.

Evora İstanbul Konutları Fiyat Listesi!

-Stüdyo evlerin fiyatı 76.900 liradan;
-1 oda 1 salon evlerin fiyatı 84.200 liradan;
-2 oda 1 salon evlerin fiyatı 146.700 liradan;
-3 oda 1 salon evlerin fiyatı ise 188 bin 100 liradan başlıyor.

Evoraİstanbulun Mimarı Eren Yorulmazer projenin genel hatlarını şöyle anlatıyor; Dış cephelerin daha fazla deniz manzarası görmesi için binaları oval form halinde tasarladım. Yerden tavana kadar camlar, dış cephelerdeki daireleri deniz manzarası ile bütünleştirirken, iç cephedeki daireler yeşil doku ile iç içe olacak. Gece bakıldığında ışıl ışıl görünen Evora İstanbul, gündüz bakıldığında ise sivri unsurlardan yoksun insanları rahatlatan bir çizgiye sahip. Hatta denizden geçerken bakıldığında bile yoğun bir beton biriminden uzak, yuvarlak hatlı binalardan oluşuyor. Detaylar konusundaki hassasiyetini ve farklılığını Evora İstanbulda daha belirgin tarzda gösterdiğini açıklayan Yorulmazer, lüks ve konfor konseptindeki çizgisini ekonomik ve özel malzemeler kullanarak koruduğunu belirtiyor. Bu yaklaşımını ise Projenin farkını ortaya koymak için koridorlardan banyolara kadar tüm seramiklerin kalitesi, ölçüsü ve renkleri, Evora İstanbul için özel tasarlandım şeklinde özetliyor.

www.evoraistanbul.com

0216 392 95 00


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön