19 / 04 / 2024

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları!

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.



Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan yüzde 15'lik kısım 1 yıl sonra ödeniyor. 


Toplamda 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkandan oluşan  Evora İstanbul  300 dönüm arsa alanına sahip. Proje İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. 


Tuzla Evora İstanbul Konutları  Teknik Yapı  tarafından inşa ediliyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan projede daireler hemen teslim ediliyor. 


Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor.  Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. 


Teknik Yapı Evora İstanbul'da basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş alanları, oyun parkları, çocuk parkları, mağazalar, özel açık havuzlar, eğitim kurumları, açık ve kapalı otopark, kafeler, eğitim kurumları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Evora İstanbul Tuzla ulaşım: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Evora İstanbul iletişim bilgileri 

Telefon : 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön