23 / 04 / 2024

Evora İstanbul Tuzla nerede?

Evora İstanbul Tuzla nerede?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Evora İstanbul Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Satışları devam eden proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Evora İstanbul Tuzla nerede?



İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Evora İstanbul'da 4 bin 979 tane daire ve 100 tane dükkan bulunuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Tuzla  Evora İstanbul  ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödemelerde; kalan yüzde 15'lik tutar 12 ay sonra ödeniyor, kalan bedel için ise banka kredisiyle 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Evora İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 166 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Evora İstanbul Tuzla nerede?

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora İstanbul Evleri Tuzla sahiline, metroya, TEM'e, E-5'e, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunuyor. 


Tuzla Evora İstanbul'un ortak yaşam alanları; yürüyüş alanları, eğitim kurumları, özel açık havuzlar, oyun parkları, açık ve kapalı otopark, kafeler, eğitim kurumları, basketbol ve voleybol sahaları, mağazalar, çocuk parklarından oluşuyor. 


Evora İstanbul Tuzla nerede?

Adres: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Evora İstanbul Tuzla satış ofisi 

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön