19 / 04 / 2024

Evora İstanbul'da deniz manzaralı dükkanlar!

Evora İstanbul'da deniz manzaralı dükkanlar!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Teknik Yapı tarafından gerçekleştirilen Evora İstanbul'da 4 bin 304 daire bulunuyor. 44 blok halinde yükselen projenin 51 adet ticari birimi açık arttırma yöntemi ile ihaleye çıkıyor.



Evora İstanbul projesinde yer alan daireler 41 metrekare ile 168 metrekare arasında alanlara sahip. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Evora İstanbul, İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde yükseliyor.  Evora İstanbul   300 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Daire teslimleri ise başladı. 


Evora İstanbul projesinin en değerli alanlarını oluşturan deniz manzaralı dükkan, ofis, poliklinik ve özel orta öğretim okulu da yer alıyor.


Çoğunluğu deniz manzaralı dairelerden oluşan Evora İstanbul projesi içerisinde spor salonları, parklar, havuzlar, kapalı otoparklar da bulunuyor.


Evora İstanbul alışveriş caddesi olarak sunduğu sokaklarında kafeler, mağazalar, eğitim kurumları,deniz manzaralı yürüyüş alanları, banka şubeleri de bulunuyor.


Evora İstanbul projesinin toplam 51 adet ticari birim açık artırma yöntemi ile ihaleye çıkıyor. 


Evora İstanbul projesi ihalesinde en yüksek bedel 8 milyon 893 bin TL olarak belirlenirken, en düşük 203 bin TL olarak belirlendi.


Evora İstanbul daireleri peşin veya vadeli satış olarak yapılabiliyor. .Evora İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Evora İstanbul ihalesi 27 Kasım 2014 Perşembe günü, saat 15:00'da Emlak Konut GYO AŞ. Genel Müdürlüğü' nde yapılacak. 



Evora İstanbul adres bilgileri:

Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla - İstanbul 34903


Evora İstanbul iletişim

Telefon numarası: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com


Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön