26 / 04 / 2024

Evora İstanbul’da teslimler sürüyor!

Evora İstanbul’da teslimler sürüyor!

Teknik Yapı, tek seferde ve aynı anda başladığı Tuzla’daki 4 bin 300 dairelik Evora İstanbul projesinin bazı etaplarını zamanından önce bitirdi. Projede teslimler sürüyor.



Teknik Yapı, tek seferde ve aynı anda başladığı Tuzla’daki 4 bin 300 dairelik Evora İstanbul projesinin bazı etaplarını zamanından önce bitirdi. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, projelerin zamanında teslim edilmesinin sektördeki müşteri güveninin devamı açısından önemli olduğunu söyledi. İnşaat sektörünün önemli bir sınavdan geçtiğinin altını çizen Durbakayım, sektörde kalıcı olmak isteyen her üretici firmanın üretim kalitesi, zamanında teslim, uygun fiyat ve kazandırma potansiyeli gibi olmazsa olmazları yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaptı. Durbakayım, Evora İstanbul’daki daire teslimlerinin tüm projenin belli bir aşamasına gelmesine endeksli olarak 2014 Temmuz sonlarında başlayıp 2015 Mart ayı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. 

 

5 Nisan’a uzadı

 

Büyük projelerde teslim sürecinin bazı zorluklar taşıdığını ifade eden Nazmi Durbakayım, şunları söyledi: 

 

“Evora İstanbul projesinde bazı parsel ve bloklarda ekseriyetle erken teslim yapılmış ve yapılmakta olması, diğer müşterilerimize da aynı tarihlerde teslim yapılacağı şeklinde yorumlanıyor. Arsa sahibi Emlak Konut GYO tarafından şirketimize projenin teslimi 5 Nisan 2015 tarihine kadar uzatılmıştır.”

 

Mart 2015’te son teslim yapılacak

 

- A ve C parsellerdeki toplam 2 bin 234 bağımsız bölüm ve ortak mekânlar tamamlandı, 1.918 adedi teslim edildi.

 

- D parsel daire teslimlerine 2014 Aralık ayı sonu itibarı ile başlanılmış olup, 2015 Ocak ayı sonu itibarıyla tamamlanması hedefleniyor.

 

- B ve E parsellerdeki daire teslimlerinin 15 Şubat 2015 tarihinde başlayıp 2015 Mart ayı sonu itibarıyla tamamlanması öngörülüyor.

 

- T parsel daire teslimlerinin 2015 Mart ayı içinde başlayıp ay sonu itibarıyla tamamlanması planlanıyor.



Vatan 


Evora İstanbul iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com


Geri Dön