26 / 04 / 2024

Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim, 50 ay sıfır faiz!

Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim, 50 ay sıfır faiz!

Daha önce ihale yöntemiyle satışa çıkarılan ticari üniteler artık daireler gibi açık satış yöntemiyle satılıyor. Kampanya kapsamında son 300 daire için yüzde 12 indirim yapılıyor.



Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul'da son viraja girildi. Toplam 4 bin 979 daireden yüzde 91'i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen projede son 35 ticari ünite açık satışa çıkarıldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım son yılların en büyük projelerinden biri olan Evora İstanbul'un küçük bir kasaba niteliği taşıdığına dikkat çekti. Umut Durbakayım "Evora İstanbul projesinden daire veya ticari ünite alan her müşterimizin kazanç sağlaması, doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Projemizi gerçekleştirirken burada en az 15 bin kişinin yaşayacağını öngörüyorduk. Daire teslimlerine başladığımız Ağustos 2014'ten bu yana yaklaşık 3 bin kişi evlerine taşındı. Projedeki potansiyeli gören özel ilköğretim okulu, büyük süpermarketler ve yaşamın temel gereksinimlerini karşılayan esnaflar yerlerini aldı" bilgisini paylaştı. 


Yüzde 12 indirim 


Evora İstanbul'da başlatılan kampanya ile büyük bir fırsat sunulduğuna dikkat çeken Durbakayım, daha önce ihale yöntemiyle satışa çıkarılan ticari ünitelerin artık daireler gibi açık satış yöntemiyle satılacağı bilgisini verdi. Durbakayım "Son 300 daire için yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunarken, ofis ve dükkanları da açık artırma olmaksızın satışa sunduk" dedi. 


Sabah




Geri Dön