23 / 04 / 2024

Evora İstanbul’daki ticari üniteler açık satışta!

 Evora İstanbul’daki ticari üniteler açık satışta!

Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.



İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul’da yeni kampanyalar devam ediyor. İlk temel atıldığı günden bu yana 700 milyon liralık değer artışı sağlayan Evora İstanbul’da son virajın dönüldüğünü söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala avantajlı bir kampanya düzenlendiklerini söyledi. 


ESNAF YERİNİ ALDI 


Umut Durbakayım, bir inşaat firması için en büyük gururun yarattığı şehrin yaşamasını görmek olduğunu belirterek, "Son yılların en büyük projelerinden biri olan Evora İstanbul da küçük bir kasaba niteliği taşıyır. Böyle büyük bir projeyi aksatmadan ve geciktirmeden bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Evora İstanbul projesinden daire veya ticari ünite alan her müşterimizin kazanç sağlaması, doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Projemizi gerçekleştirirken burada en az 15 bin kişinin yaşayacağını öngörüyorduk. 


Mutlu son gibi bir kapanış


Durbakayım, daha önce ihale yöntemiyle satışa çıkarılan ticari ünitelerin artık daireler gibi açık satış yöntemiyle satılacağı bilgisini verdi. Projenin sonuna gelindiği için bu fırsatın sunulduğunu kaydeden Durbakayım, "Mutlu son diyebileceğimiz bir kapanış yapıyoruz. Bu kapsamda son 300 daire için yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz imkanı var" dedi. 


3 BiN KiŞi TAŞINDI


Daire teslimlerine başladığımız Ağustos 2014’ten bu yana yaklaşık 3.000 kişi evlerine taşındı ve yaşama başladı. Projedeki potansiyeli gören özel ilköğretim okulu, büyük süpermarketler ve yaşamın temel gereksinimlerini karşılayan esnaf da yerlerini aldı" ifadesini kullandı. 



Akşam 


Geri Dön