25 / 04 / 2024

Evostar Halkalı teslim tarihi ne zaman?

Evostar Halkalı teslim tarihi ne zaman?

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Evostar

Evostar Halkalı teslim tarihi ne zaman? sorusuna 2013 Aralık ayı olarak cevap veriliyor. Soyak Evostar Halkalı projesinde dairelerin satış fiyatları 165 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




İstanbul Halkalı bölgesinde yükselen Evostar Evleri projesi  Soyak Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Evostar Halkalı Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe dubleksi, 3 oda 1 salon daireler tasarlandı.


Evostar Halkalı teslim tarihi ne zaman sorusundan önce Evostar Halkalı hakkında bilgi verelim. Evostar Evleri Halkalı projesinde konutların alanları 31 metrekare ile 145 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Halkalı Evostar satış ofisi ile 444 0 795 numaralı telefondan iletişime geçerek, Evostar Halkalı Evleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Evostar Halkalı Evleri projesi 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



Evostar Halkalı teslim tarihi ne zaman?


Evostar Halkalı teslim tarihi ne zaman sorusuna bu yıl sonu olarak cevap veriliyor. Evostar Halkalı projesinde fiyatlar 165 bin liradan başlıyor. Evostar Soyak Evleri Halkalı projesi 2 etap olarak inşa ediliyor.


Soyak Evostar Halkalı projesinde yüzde 1 peşinatla "Şimdi al, 1 yıl sonra öde" kampanyası devam ediyor. Evostar Evleri Halkalı projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Telefon: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr


projeye sor



Geri Dön