29 / 03 / 2024

Evostar Soyak Halkalı'da yıl sonu kampanya! 5 bin TL hediye çeki!

Evostar Soyak Halkalı'da yıl sonu kampanya! 5 bin TL hediye çeki!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Evostar

İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da yer alan Soyak Evostar’da, 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli yeni bir kampanya başladı. Tüm dairelerin dayalı döşeli olarak satışa sunulduğu kampanya ayrıca, ödemeler de bir yıl sonra başlıyor...




Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak, Halkalı’da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunan Soyak Evostar’da, 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya dahilinde tüm daireleri dayalı döşeli bir şekilde cazip fiyat seçenekleriyle konut almak isteyenlerin beğenisine sunuyor. 


Kampanya dahilinde, daireler hem “dayalı döşeli” olarak konut sahiplerine teslim ediliyor hem de  konut sahiplerinin kendi zevklerine göre dekorasyon yapabilmeleri için daire tipine göre “hediye çekleri” veriliyor. Seçilen daire tipine göre stüdyo dairelerde 5 bin TL, 1+1 dairelerde 7 bin 500 TL,  2+1 dairelerde 15 bin TL ve  3+1 dairelerde ise 20 bin TL hediye çeki konut sahiplerine veriliyor.


Alırken de otururken de daha az ödeme yapılmasına imkan tanıyan Soyak Evostar’da gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatları, ekstra ısıtma, soğutma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderleri en aza indirildi. Kasım 2013’te teslimleri başlayacak olan  Soyak Evostar  projesinde yer alan her büyüklükteki dairelerin ödemesi konusunda da çok çeşitli avantajlar sunuluyor. “Şimdi al teslimde ödemeye başla” seçeneği ile konut sahibi olmak isteyenler ödemelerine konutlarını teslim aldıkları zaman başlayabiliyor. Bunun yanı sıra kampanya dahilinde 30 ay 0 faizle ödeme imkanı da sunuluyor.


Bu büyük fırsattan yararlanmak isteyenleri Soyak Evostar’ın satış ofisinde bir yenilik daha bekliyor: Müşteriler sanal ortamda gezerek, görerek dairelerini alabiliyorlar. 



444 0 795

www.soyak.com.tr


projeye sor



Geri Dön