19 / 04 / 2024

Evren Barutçu kimdir?

Evren Barutçu kimdir?

2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la Türkiye’de İstanbul dışında açılacak ilk ofis için anlaşmış ve Coldwell Banker Başkent’i hayata geçiren Evren Barutçu kimdir?



Evren Barutçu kimdir?

Evren Barutçu, 1976 yılı  Ankara  doğumlu. Evren Barutçu İlk-orta ve lise eğitimimi TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olmuştur. 


Ardından Ufuk Üniversitesi işletme yüksek lisansını tamamlamış şu an ise Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme ve Değerlemesi üzerine ikinci yüksek lisansına devam etmektedir.


2001 yılında kendi şirketini kurarak başladığı ticari hayatında yazılım, bilişim ve gıda sektöründe geçirdiği 3 yılın ardından 2004 yılında gayrimenkul sektörüyle tanışmıştır. 


Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hizmet veren uluslar arası iki ayrı firmanın çatısı altında, bireysel olarak hizmet verdiği 6 yıl boyunca hem işlem hem de ciro bazında onlarca ulusal başarı kazandıktan sonra kendi ekibimi kurmaya karar vermiştir. 


Bunun neticesinde 2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la Türkiye’de İstanbul dışında açılacak ilk ofis için anlaşmış ve Coldwell Banker Başkent’i hayata geçirmiştir. 


Coldwell Banker Başkent  2011, 2012, 2013 ve 2014 yıllarında Ankara’da en çok işlem ve en yüksek ciro yapan Coldwell Banker ofisidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.  


MIPIM Ankara'ya değer katacak!




Geri Dön