28 / 03 / 2024

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al



Ödüllü Yüksek Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Evrenol Architects, Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği olarak kabul edilen Dubai Cityscape Global Fuarı’ndaki 6C07 standında,  sektörün önde gelen isimleri, yatırımcılar ve ziyaretçilerle buluşuyor. 

“Cityscape’in, gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuarlardan biri olduğunu söyleyen Evrenol; “Ortadoğu bizim için iş yapmak istediğimiz, öncelikli pazarlardan biriydi ve yaklaşık 2 yıldır bu coğrafyada projeler yürütmekteyiz.  Bu nedenle ilk yurtdışı ofisimizi Dubai’de açtık. Fuara katılımımızla yeni işbirlikleri ile olanakların yaratılmasını, Dubai ofisimizle de Körfez yatırımcılarına daha yakından temas etmeyi ve Ortadoğu pazarında başarılı projelere imza atmayı hedefliyoruz” dedi. 



Geri Dön