19 / 03 / 2024

Evrim Kırmızıtaş: Teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor!

Evrim Kırmızıtaş: Teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor!

"Teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor" diyen Emlak Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, Ori isimli "robotik mobilya" hakkında konuştu.



Emlak sektöründe son dönemde özellikle mobilyalı evlerin satışı gündemde. Birçok projede anahtarınızı alıp evinize yerleşeceğiniz şekilde dizayn ediliyor. Ori sistemi mobilyalar evinizi daha dinamik hale getireceği ve evinizin kullanım alanlarına daha esneklik kazandıracağı için cazip görünüyor. Bu sistem otel ve hastanelerin yanı sıra, 1+0 ve 1+1 dairelerde küçük alanlar söz konusu olduğu için daha fazla popülerlik kazanacaktır. Önümüzdeki yıllarda robotik teknolojiler çok daha fazla yaşantımızın içinde olacak.

 Kadınların her gün ciddi vaktini alan yemek hazırlama seremonisi de robotlar sayesinde daha kolaylaşacak gibi gözüküyor. Kısaca teknolojik imkanlar hayatımızın her noktasında hayatı daha kolay ve daha keyifli kılıyor. Bugün belki bize lüks gelebilecek Ori mobilya tasarımları ve mutfak robotları önümüzdeki yıllarda hayatımızın bir parçası hatta bir vazgeçilmezi haline gelecek gibi gözüküyor.


Gayrimenkul sisteminde özellikle Londra ve New York gibi gayrimenkul fiyatlarının çok yüksek olduğu şehirlerde Ori mobilya tasarımı çok daha geniş kullanım alanı bulabilir.


Sürekli kullandığınız mobilyaların yerlerini kolayca değiştirme imkanı sunduğu, kısıtlı mekanlarda daha fonksiyonel olabilmemizi sağladığı için gayrimenkul sektörünün olmazsa olmazı haline gelebilir.


PARA


Geri Dön