29 / 03 / 2024

Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi!

Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Evvel İstanbul

İntaya, EYG ve İntes ortaklığı ile inşa edilen Evvel İstanbul projesi 40 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi haberimizde yer alıyor.



Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi bilgisinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.  Evvel İstanbul  Evleri 'nde yer alan konutların alanları 63 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor. 


Evvel İstanbul Rezidans projesi 700 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Satış süreci devam eden projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlar mevcut. 


Kayaşehir Evvel  İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat ödemelerinde kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Daire fiyatlarının 209 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul projesinin sosyal alanları arasında spor alanları, fitness center, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sauna bulunuyor. Evvel İstanbul Başakşehir teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi.


Başakşehir Evvel İstanbul adres:Kayaşehir Bulvarı No.2 Başakşehir / İstanbul


Evvel İstanbul Kayaşehir iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön