24 / 04 / 2024

Evvel İstanbul için 10 bin ön talep toplandı!

Evvel İstanbul için 10 bin ön talep toplandı!

İNTAYA, EYG ve İntes ortaklığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçecek projesi Evvel İstanbul görücüye çıktı. Ön talep toplama süreci ekim ayında, ön satışları ise kasım ayı başında başlayan proje için 10 bin kişi başvuruda bulundu.



İNTAYA, EYG ve İntes ortaklığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçecek 678 konutluk Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. Ön talep toplama süreci ekim ayında, ön satışları ise kasım ayı başında başlayan proje için 10 bin kişi başvuruda bulundu. 


Proje ortaklarından EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkam Ömer Faruk Çelik, 600 dairenin satışı için rezervasyon aldıklarım belirterek, "Yoğun talep nedeniyle Evvel İstanbul'un yam başmda 700 konutluk yeni bir projeyi ocak ayında satışa çıkartacağız" dedi. Kayabaşı'nın Anadolu yakasının Ataşehir'i gibi prim yapacak güçlü bir bölge olduğunu dile getiren Ömer Faruk Çelik, "3-5 bin lira arasında maaşı olan, kenarda parası da olan ve nitelikli konut arayışındaki orta gelir grubu için ulaşılabilir fiyatla proje üreteceğiz" diye konuştu. Evvel İstanbul'da ortalama metrekare fiyatının ortalama 3 bin 200 lira olduğunu dile getiren Çelik, daire fiyatlarının ise 209 bin liradan başladığım söyledi. 


Sözcü


Geri Dön