20 / 04 / 2024

Evvel İstanbul'a komşu 700 konutluk yeni proje!

Evvel İstanbul'a komşu 700 konutluk yeni proje!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Bugün Four Seasons Otel'de gerçekleşen basın toplantısıyla tanıtımı yapılan Evvel İstanbul projesi satışa çıktı. Toplantıda görüşlerini bildiren EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni projenin de müjdesini verdi...



Evvel İstanbul a komşu 700 konutluk yeni proje!


Emlak Konut GYO güvencesiyle  İntaya-İntes ve Eyg Yapı  tarafından inşa edilen Evvel İstanbul projesinin tanıtımı bugün Four Seasons Otel'de yapıldı. Toplantıda Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve EYG Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Çakırcı görüşlerini aktardı.


Evvel İstanbul projesinin basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


10 binden fazla ön talep toplandı!


678 konut için 10 binden fazla ön talep topladıklarını belirten EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Satış ofisimiz açılmadan müşteriler geldi. 600 dairenin rezervasyonunu yaptık." dedi.


Evvel İstanbul’a komşu 700 konutluk proje!


Evvel İstanbul projesine komşu olan parselde yeni bir proje yapacaklarını ifade eden Ömer Faruk Çelik, "Evvel İstanbul’un hemen yan parselinde 700 konutluk bir proje daha geliştireceğiz. Bu projeyi de İntaya, İntes ve EYG Grup ortaklığında yapacağız. Ocak ayında inşaat ve satışına başlamayı planlıyoruz." dedi.


Kayabaşı gelişime açık bölge, fiyatlar daha da yükselecek!


Başakşehir'de hayata geçirilecek Kent Meydanı projesi, Botanik Bahçe, İkitelli Sağlık Kampüsü'nün bölgeye artı değer kattığını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, "Kayabaşı’nda metrekare fiyatları geçen sene 1.800 lira civarındaydı. Bugün ise 3 bin 500 lira ile 4 bin lira bandına yaklaştı. Kayabaşı gelişime açık bir bölge fiyatlar daha da yukarı çıkacak.” dedi.


Evvel İstanbul'da 209 bin liradan başlayan fiyatlarla!


Evvel İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de yükseliyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu proje toplam 678 adet konuttan meydana geliyor.


Evvel İstanbul projesi 40 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 700 milyon yatırım bedeline sahip olan Evvel İstanbul projesinde daire fiyatları 209 bin liradan başlıyor.


Evvel İstanbul a komşu 700 konutluk yeni proje!


Evvel İstanbul projesinde yüzde 20 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. Projede teslimlerin 2017 yılının içerisinde yapılması öngörülüyor. 


Satış sürecinin başladığı Evvel İstanbul projesinde yürüyüş yolları, spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


Evvel İstanbul a komşu 700 konutluk yeni proje!


Geri Dön