16 / 04 / 2024

Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye 1+1! Lansmanı yapıldı!

Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye 1+1! Lansmanı yapıldı!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Evvel İstanbul

Emlak Konut, hasılat paylaşımı İntaya, EYG ve İntes ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçen EVvel İstanbul; evvel zamanın değerlerine özlem duyan herkese mahalle yaşamı sıcaklığı sunacak.



Yeni İstanbul'un merkezi Başakşehir'de geliştirilen EVvel İstanbul, 2 ayda yoğun bir taleple karşılaştı. İstanbul'un sağlam zemine sahip önemli uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı'nda yükselecek olan 678 konutluk proje için konut alıcıları sıraya girdi.


Evvel İstanbul projesinin basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


3. Köprü'den 3. Havalimanı'na, Kanal İstanbul'dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi'ne kadar devasa projelere ev sahipliği yapan bölgenin merkezi olan Başakşehir'de 700 milyon TL yatırımla başlatılan proje, ''Evvelce nasılsa, EVvel'de fazlasıyla'' sloganıyla geçmişin değerlerini günümüzün konforuyla buluşturuyor.

Evvel İstanbul da 209 bin TL ye 1+1! Lansmanı yapıldı!


EVvel İstanbul, sokaklarından sosyal alanlarına mahalle kültürünü yeniden yaşatan yerleşimi ile ön plana çıkıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan EVvel İstanbul'da yer alan 678 konutun satışlarının bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.


Üçüncü Köprü'den Üçüncü Havalimanı'n, Kanal İstanbul'dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi'ne kadar devasa projelerin yer alacağı Yeni İstanbul'un merkezi Başakşehir'de yükselecek 'EVvel İstanbul' projesi, şimdiden Başakşehir'in iddialı projeleri arasına girdi.

Evvel İstanbul da 209 bin TL ye 1+1! Lansmanı yapıldı!


TOKİ İştiraki Emlak Konut, hasılat paylaşımı İntaya, EYG ve İntes ortaklığında İstanbul'un sağlam zemine sahip büyük uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı'nda hayata geçecek EVvel İstanbul'un ön talep toplama süreci Ekim ayında, ön satışları ise Kasım ayı başında başladı. Projeye henüz kapsamlı bir tanıtım yapılmadığı bu 2 aylık sürede yoğun bir talep geldi.



'Doğru hedef kitle, doğru lokasyon kazandırıyor'


EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2 ay içinde  çok yoğun talep aldıklarını belirterek  EYG Gayrimenkul olarak adım attıkları ilk gayrimenkul projesinde kısa sürede elde ettikleri başarılı satış grafiği nedeniyle heyecanlı olduklarını kaydetti. Bu süreçte Emlak Konut GYO ile girdikleri işbirliğinden de memnuniyet duyduklarını ifade eden Çelik, ''1 ay içinde 678 konuttan 275 konutun ön satışını tamamladık. Sektör tecrübemiz ve ortaklığımıza duyulan güven bir yana özellikle Başakşehir bölgesinin geleceğine duyulan inanç da bu sonuçta etkili oldu. Proje gelişim aşamasında bölge ile ilgili pazar araştırması yaptık, lokasyonu ve hedef kitleyi yakından inceledik ve satışa başlayınca çok doğru bir analiz yaptığımızı gördük. Konut sektörünün kampanyalarla satışlara hız vermek için tatlı bir rekabet içinde olduğu bu dönemde Evvel İstanbul, lokasyonu ile doğru bir hedef kitleyi yakaladı ve gerçek ihtiyacı karşılaması bakımından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Bu dönemde öngörüsünü doğru yapan ve hedef kitlesini doğru tespit edebilen projeler kazanacaktır'' diye konuştu.



Proje gerçek mahalle sıcaklığını yansıtacak!


EYG Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Çakırcı, projenin sokakları, meydanları, yeşil alanları, ticari üniteleri ve sosyal alanlarıyla gerçek mahalle kültürünü yeniden canlandırdığını ifade etti. Çakırcı, şöyle devam etti:


''Evvel zamanın değerlerine özlem duyan ama bugünün imkanlarından vazgeçemeyenler için özel olarak tasarlanan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip.. EVvel İstanbul, büyük balkonları, kış bahçeleri, terasları ve yüksek tavanlarıyla ferah ve rahat kullanım alanlarına sahip bulunuyor.''



Anneler çocuklarını balkondan izleyebilecek!


EVvel İstanbul'da öne çıkan bir başka mimari detay da, projenin büyük bir bölümünün annelerin çocuklarını balkondan izleyebilecek şekilde tasarlanması.. 678 konutluk projede 1+1'den 5+1'e büyüklüğü 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişen pek çok farklı tiple daire yer alıyor. Fiyatları ise 209 bin TL'den başlıyor.

Evvel İstanbul da 209 bin TL ye 1+1! Lansmanı yapıldı!


Türkiye'nin en büyük sağlık kompleksi ve şehir parkına komşu!


Yeni İstanbul'un merkezi Başakşehir, Türkiye'nin büyük şehir parkına da komşu olacak. EVvel İstanbul'a 700 metre mesafede yer alan devasa park, renkli bir sosyalleşme alanı sunarken parkta çeşitli rekreasyon alanları yer alacak. EVvel İstanbul, Türkiye'nin en büyük sağlık kompleksi Sağlık Kent'e de 1 km mesafede yer alıyor.

Evvel İstanbul da 209 bin TL ye 1+1! Lansmanı yapıldı!


Evvel İstanbul iletişim:

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com


Evvel İstanbul da 209 bin TL ye 1+1! Lansmanı yapıldı!


projeye sor



Geri Dön