25 / 04 / 2024

Excellence Koşuyolu ödeme planı!

Excellence Koşuyolu ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Excellence Koşuyolu

Toplam 700 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Excellence Koşuyolu projesinde dairelerin metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor. İşte Excellence Koşuyolu ödeme planı...



Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakınlığı ile dikkat çeken Excellence Koşuyolu projesi 57 bin 700 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Toplam 700 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Excellence Koşuyolu projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden, Alışveriş Merkezlerine, Bağdat Caddesi’nden sahil yoluna yakın konumda yer alıyor. 


22 katlı bir apartman ve 4 katlı blok şeklinde hayata geçirilen Excellence Koşuyolu projesinde apartman bloğunda 3+1 ve 4+1, apartman dışındaki bloklarda ise 2+1 ve 1+1 daireler yer alıyor. Excellence Koşuyolu Konutları'nda konut genişlikleri 69 ile 284 metrekare arasında değişiyor. 


İlk 50 konut için Excellence Koşuyolu projesinde dairelerin metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor. 


Excellence Koşuyolu ödeme planı!


"Olur Olur Bal Gibi Olur" kampanyasına katılan Excellence Koşuyolu projesin sıfır faiz, sıfır peşinat ve 20 yıla varan vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Toplam 184 daire ve 27 dükkandan meydana gelen  Excellence Koşuyolu projesinde daire sahiplerine fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi hizmetler sağlanıyor. 


Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön