26 / 04 / 2024

Exclusive Homes, emlak konut dergisi yayın hayatına başladı!

Exclusive Homes, emlak konut dergisi yayın hayatına başladı!

Türkiyenin ilk ve tek markalı emlak konut dergisi Exclusive Homes, Ekim 2011 tarihinden itibaren dopdolu bir içerik ile bayilerde yerini almaya başladı. Exclusive Homes ev ve ofis arayanlar için ideal bir rehber olacak



Zengin içeriği, şık tasarımı ve göz dolduran ölçüleri ile dikkat çeken Exclusive Homes, Ekim 2011 tarihinde ilk sayısıyla özel satış noktalarında yerini aldı. Prestijli emlak yatırımcılarını ve alıcılarını tek mecrada buluşturma hedefi ile yola çıkan Exclusive Homes, İstanbul, Ankara,  İzmir  ve Bodrumda hayata geçirilen, lüks ve konforda birbiriyle yarışan  rüya evlerin kapılarını ciddi alıcılar için aralıyor.  Lüks konut alıcılarının seçkin zevkine göre hazırlanan ve Türkiyenin en özel projelerinin yer aldığı Exclusive Homes, hem lüks konut alıcıları hem de gayrimenkul yatırım uzmanları için en ideal kaynak olmayı amaçlıyor. Her sayıda yepyeni projelerin tüm detayları ile yer alacağı Exclusive Homesda, lüks emlak konut projelerin yanı sıra, sektörden haberler, sektörün önde gelen liderleriyle özel söyleşiler, dekorasyon, mimari, finans gibi konularla her ay sizlerle buluşacak.

Freebirds Yayıncılık Hakkında

Freebirds Yayın Çözümleri, Emlak Pazarı, İnfofarm gibi sektörel dergiler ile Atlas Jet JetLife ve KTHY Caretta havayolu dergilerini çıkaran bir kurumdur. Firmamız aynı zamanda İngiltere ve Kıbrısta da çeşitli dergiler ve projeler yürütmektedir. Freebirds Yayın Çözümleri olarak dergiciliği, sadece bir iletişim aracı olarak görmemekte; yayınlarını yaptığımız kurumun prestijini arttırıcı ve de kamuoyu oluşturucu bir etkiye kavuşması için çaba sarf etmekteyiz. Okuyucu içinse pratik bilgiler sunan ve arşiv değeri taşıyan bir yayın hazırlamak için çalışmaktayız.

www.freebirdsyayin.com


Geri Dön