29 / 03 / 2024

Eyfel Yapı Riva Hills projesine ön talep topluyor! Metrekaresi 3 bin 950 TL'den!

Eyfel Yapı Riva Hills projesine ön talep topluyor! Metrekaresi 3 bin 950 TL'den!

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Riva Hills

Eyfel Yapı 40 milyon dolarlık Riva Hills projesine start verdi. 85 villadan oluşan Riva Hills projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlıyor. İşte projenin detayları...




Gayrimenkul sektöründe özel geliştirilmiş konsept projelere imza atan  Eyfel Yapı  yeni projesini doğa içerisinde, alışılmışın dışında bir hayat yaşamak isteyenlerin beğenisine sunuyor.  Eyfel Yapı, Kidstown Riva ile Türkiye’de ilk kez uygulanan Aile ve çocuk kasabası konseptinin ve Şilede gerçekleştirdiği köye dönüş projesi Hometown Şile’nin ardından, adından sıkça söz ettirecek yeni projesi ‘’  Riva Hills  ’’ için start verdi. Yeni projenin de diğer projeler gibi yüksek bir başarı grafiği çizmesi bekleniyor.


Eyfel Yapı Riva Hills projesine ön talep topluyor! Metrekaresi 3 bin 950 TL den!


Kısa bir süre önce Eyfel Yapı’nın Beykoz Riva’da doğa içerisinde satın aldığı 52 bin metrekare arsa üzerinde, 85 villadan oluşacak. Riva Hills projesinde 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı villalar yer alıyor.  40 Milyon Dolarlık  proje değeri ile yükselen Riva Hills'de , metrekare fiyatlarının 3 bin 950 TL’den başlayacağı belirtiliyor.


Eyfel Yapı Riva Hills projesine ön talep topluyor! Metrekaresi 3 bin 950 TL den!


EGZOTİK ve ROMANTİK


  Mimar Ayşegül Suner tarafından geliştirilen konsept ‘’Hollywood Işıltısı’’ nı yansıttığı değişik nitelikteki sosyal alanları ve Palladyen ve Romanesk izler taşıyan villaları ile, ormanın yanıbaşında, deniz kokulu, konfor ve keyifi bir arada barındıran yeni bir yaşam tarzı vaad ediyor. 

 

Şehrin yanı başında, doğanın içinde…

İstanbul’un içerisinde modern ve konforlu villa konseptini sunan projeye, Kavacık’ tan sadece 15 dakikada ulaşılabilmektedir. Denize sadece 700 metre mesafede bulunan Riva Hills projesi, tertemiz orman havası içerisinde şehir karmaşasından uzakta sosyal ve keyifli bir yaşam sunuyor.


Eyfel Yapı Riva Hills projesine ön talep topluyor! Metrekaresi 3 bin 950 TL den!



Riva Hills projesinde yer alan Pool Gazebo, Moroccan Canopy, Coastal Barbeque, Yüzme Havuzları, Tenis Sahaları, Spor Alanları, Fitness, Yoga, Spa alanları, Deneysel Mutfak ve Yapay Nehirleri ile doğa içerisinde sosyal bir yaşam vaad ediyor. Eyfel Yapı, zengin aktivite ve keyifli sosyal alanlarını proje içerisinde konumlandırarak villa sahipleri için sıradan bir konut projesi olmaktan çok hareketli ve ışıltılı bir sosyal yaşam alanı haline getiriyor. 


Riva Hills projesinde satışların kısa bir süre içerisinde başlaması hedeflenirken, ön talep toplama başlamış durumda. Proje Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek. 


Riva Satış Ofisi : Riva Mah. Anadolu Cad. No:26 Riva-Beykoz/İSTANBUL 


(532) 111 44 54 (Kurumsal Pbx)

Web: www.rivahills.com


projeye sor



Geri Dön