29 / 03 / 2024

Eyfel Yapı'dan yeni proje: Riva Hills!

Eyfel Yapı'dan yeni proje: Riva Hills!

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Riva Hills

Eyfel Yapı Kidstown Riva ve Hometown Şile ' den sonra yeni projesi Riva Hills ' i hayata geçirdi. Metrekare 3.950 TL ' den başlayacak...



Eyfel Yapı Kidstown Riva ve Hometown Şile'den sonra yeni projesi Riva Hills'i hayata geçirdi. Metrekare 3.950 TL'den başlayacak.


Gayrimenkul sektöründe özel geliştirilmiş konsept projelere imza atan  Eyfel Yapı  yeni projesini hayata geçirdi. Firma, Kidstown Riva ile Türkiye'de ilk kez uygulanan aile ve çocuk kasabası konseptinin ve Şile'de gerçekleştirdiği köye dönüş projesi Hometown Şile'nin ardından yeni projesi  Riva Hills  için start verdi. Kısa bir süre önce Eyfel Yapı'nın Beykoz Riva'da doğa içerisinde satın aldığı 52 bin metrekare arsa üzerinde, 86 villadan oluşacak Riva Hills projesinde 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı villalar yer alıyor. 45 milyon dolarlık projede metrekare fiyatları 3 bin 950 TL'den başlayacak. Mimar Ayşegül Suner tarafından geliştirilen konsept "Hollywood Işıltısı" nı yansıttığı değişik nitelikteki sosyal alanları ve Palladyen ve Romanesk izler taşıyan villaları ile, ormanın yanı başında, deniz kokulu, konfor ve keyifi bir arada barındıran yeni bir yaşam tarzı vadediyor. İstanbul'un içerisinde modern ve konforlu villa konseptini sunan projeye, Kavacık'tan 15 dakikada ulaşılabiliyor. Denize 700 metre mesafede bulunan Riva Hills projesi, orman havası içerisinde şehir karmaşasından uzakta sosyal ve keyifli bir yaşam sunuyor. Riva Hills projesinde yer alan Pool Gazebo, Moroccan Canopy, Coastal Barbeque, yüzme havuzları, tenis sahaları, spor alanları, fitness, yoga, Spa alanları, deneysel mutfak ve yapay nehirleri ile doğa içerisinde sosyal bir yaşam imkanı sunuyor. Eyfel Yapı, zengin aktivite ve keyifli sosyal alanlarını proje içerisinde konumlandırarak villa sahipleri için sıradan bir konut projesi olmaktan çok hareketli ve ışıltılı bir sosyal yaşam alanı haline getiriyor. Projenin Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. 


KİDSTOWN RİVA'DA YAŞAM BAŞLADI 


Eyfel Yapı'nın Beykoz-Riva'da hayata geçirdiği, zengin aktivite ve oyun alanları ile donatılmış, doğal güzelliklerin ortasında, ilk ve tek çocuk konseptli villa projesi olma özelliği taşıyan Kidstown Riva'da ise yaşam başladı. Projenin 1. etabında teslimler gerçekleştirilirken yeni etapta satışa sunulmuş durumda. İsteyen hemen teslim bahçeli villasına geçebiliyor, isteyen yeni etaptaki özel fırsatlardan yararlanabiliyor. Yeşilin, denizin, derenin ve temiz orman havasının birleştiği Beykoz Riva'da 40 bin 500 metrekare arsa içerisinde kurulan ve yüzde 85'i yeşil alan ve doğa içerisine kurulu temalı oyun alanlarından oluşan Kidstown Riva, yeşil bir proje olma özelliğini taşıyor. Korsan gemisi, göleti, açık ve kapalı yüzme havuzları, ağaç evleri, prenses ve şövalye kalesi, amfi tiyatrosu, deniz feneri, oyun sınıfları, mini çocuk köyü, hobi bahçeleri ve temalı oyun alanlarıyla standartların çok üzerine çıkan Kidstown Riva'da hem aileler hem de çocuklar sosyal donatılarda keyifli zamanlar geçiriyor. 


KİŞİYE ÖZEL ÖDEME PLANI 


Kidsotwn Riva 1. etapta geçtiğimiz yaz teslim edildiğini belirten Halil Suner, "Teslimlerimiz geçtiğimiz yaz tamamlandı. 1. etapta kalan son evler için çok özel ödeme planları hazırladık. Projemizi incelemeye gelen aileler hem keyifli bir gün geçiriyor hem de özel kampanyamızdan yararlanıyor" dedi. Halil Suner "2. etabımızda kişiye özel ödeme planlarımız ile her bütçeye uygun bir yapıdayız. Ailesi ve çocuklarıyla her anlamda daha kaliteli bir yaşam alanında hemen taşınma fırsatıyla yer almak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık" diye konuştu. 


3. KÖPRÜ BÖLGEYİ DEĞERLENDİRDİ


3. köprü inşaatının 2015 yılında tamamlanacağına dikkat çeken Eyfel Yapı Genel Müdür Yardımcısı Çağdaş Gülüm ise, "3. Köprü'nün inşaatı hızla ilerliyor ve bölge aynı hızda değer kazanıyor. Kidstown Riva'da yer alan ev sahipleri hem maddi hem de manevi kazanç sağlayabilecekleri eşsiz bir projede yer alma fırsatını yakalıyor" dedi. Projede yer alan ailelerin ve çocukların, yaşamın başlamasıyla yoğun aktivite ve eğitim programlarına dahil olduklarını anlatan Kidstown Riva Eğitim ve Aktivite Koordinatörü Senem Ayyıldız Güler, "Yaratıcı drama, aşçılık, İngilizce, etnik dans, eğitsel oyunlar, görsel sanat, basketbol, voleybol, tenis ve yüzme dersleriyle çocukların hem eğitimlerine destek veriyoruz hem de eğlenerek sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Özellikle hafta sonları çocukların yaptığı pastalara aileler oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Burada ailelerin şehir stresinden arınmalarını ve çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Çocuklar bu durumdan çok mutlu, aynı şekilde anne ve babalarda çocuklarının güvenli bir ortamda sosyalleştiğini, eğlendiğini ve keyifli zaman geçirdiğini görmekten dolayı oldukça mutlu" şeklinde konuştu.


Sabah 



projeye sor



Geri Dön