25 / 04 / 2024

EYG Grup, yeni emlak portalı kurdu!

EYG Grup, yeni emlak portalı kurdu!

Markalı projelerdeki " fırsat daireleri " satın alıp avantajlı ödeme imkânlarıyla satışa çıkaran EYG Grup, kurduğu yeni emlak portalı ' evdekifirsat.com ' ile konut sektörünün 'Kapalıçarşı'sı olacak...



Markalı projelerdeki "fırsat daireleri" satın alıp avantajlı ödeme imkânlarıyla satışa çıkaran EYG Grup, kurduğu yeni emlak portalı 'evdekifirsat.com' ile konut sektörünün 'Kapalıçarşı'sı olacak.


Kent'Sell şirketiyle markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satan EYG Grubu 'evdekifirsat. com' adında yeni bir emlak platformu geliştirdi. Sitenin konut sektöründe bir ilk olacağını belirten EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Kapalıçarşı deyince aklımıza pek çok kuyumcunun, halıcının bir arada olduğu mekanlar geliyor. Eğer altın alacaksanız bir mağazaya gitmek yerine çok ürün ve çeşidin olacağı bu tarz çarşılar tercih ediliyor. Biz de dijital platformda sektörün tüm firma ve projelerine kapımızı açacağımız, farklı projelerin bir arada bulunacağı bir Kapalıçarşı kurmak istedik. Müşterilerimiz böylece projeleri detaylı inceleyip bizimle online temas kurabilecek ve tüm sorularının cevabını bulacak" dedi. Şimdilik sadece İstanbul için organize olduklarını, altyapıyı tamamladıktan sonra ise tüm Türkiye'de çalışacaklarını ifade eden Çelik, platformda bir süre sonra İngilizce, Rusça ve Arapça arama yapılabileceğini, böylece yurtdışından ev arama-satın almanın daha kolay olacağını sözlerine ekledi. 


ARSA VE BİTMİŞ KONUTA YATIRIM YAPACAK 

EYG Portföy Yönetim Kurulu Üyesi Murat Parmakçı da, Türkiye'de gayrimenkul yatırım fonları kurmak ve yönetmek üzerine kurulan ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi olan EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin kuruluş işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. EYG Portföy için faaliyet izni alınmasının ardından ilk aşamada iki adet gayrimenkul yatırım fonu kurmayı planladıklarını belirten Parmakçı, bu fonlardan bir tanesinin inşaatı tamamlanmış konutlara, diğerinin ise gelişme potansiyeli yüksek bölgelerde yer alan arsalara yatırım yapacağını kaydetti. 


SPRADON'DA 5 YIL KİRA GARANTİSİ VAR

Mayıs ayında portföylerindeki ilk proje olan Maslak Mashattan'daki 81 daireyi satın alarak yüzde 30 fiyatıyla satışa sunduklarını hatırlatan Kent'Sell Genel Müdürü Cüneyd Dişkaya, portföylerine Kuzu Grubu'nun Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Spradon Evleri, Spradon Teras Evler, Spradon Kuleler, Spradon Vadi, Spradon Quartz ve Divan Residence olmak üzere 6 projede yer alan 1000 adet sıfır daireyi eklediklerini açıkladı. Dişkaya, "Spradon projelerinde yaklaşık 1000 dairede 1+1'den 6+2'ye kadar geniş bir portföy seçeneğini müşterilerimize sunuyoruz. Bu projeleri 240 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunmaya başladık. Bu projelere yatırım açısından da güvenimizi göstermek için Bahçeşehir Spradon projelerinde 5 yıl kira garantisi veriyoruz. Müşterilerimiz Bahçeşehir projelerinde kira sorunu yaşamayacaklar. 5 yıl boyunca kira bizim taahhüdümüz olacak" diye konuştu.


Sabah 


Geri Dön