17 / 04 / 2024

Eymir Panorama Ankara’ya ilkleri taşıyor!

Eymir Panorama Ankara’ya ilkleri taşıyor!

Sinpaş Yapı’nın yeni projesi Eymir Panorama, Çankaya Oran’da yükselmeye devam ediyor. Eymir Gölü’ne en yakın proje olan Eymir Panorama, yelken ve kayak keyfinin de dâhil olduğu sosyal donatılarıyla Ankara’ya ilkleri taşıyor



Sinpaş Yapı’nın yeni projesi Eymir Panorama, Çankaya Oran’da yükselmeye devam ediyor. Eymir Gölü’ne en yakın proje olan Eymir Panorama, yelken ve kayak keyfinin de dâhil olduğu sosyal donatılarıyla Ankara’ya ilkleri taşıyor


Yıllardır Ankaralıların en keyifli hafta sonu programlarından biridir Eymir Gölü'ne gitmek. Ankara'nın yanı başında bulunan bu doğa harikası, modern yaşamın getirdiği koşuşturmalardan yorulan Ankaralılara keyifle gezebilecekleri, nefes alabilecekleri ve huzur bulacakları alanlar sunar. Her mevsim doğal güzellikleri ile insanı büyüleyen göl, özellikle kış aylarında başkente kartpostalları aratmayan muhteşem manzaralarla eşlik eder. 13 kilometre uzunluğundaki göl çevresinde barındırdığı bitki örtüsü ve 160 farklı kuş türüyle de Ankaralıları her daim keşfe davet eder Eymir Gölü.


GÖL YAMACINDA YAŞAM

Sadece tatil zamanlarında veya özel günlerde Eymir'i hatırlayıp gidebilen Ankaralılar için, kentsel dönüşümle birlikte gelişen Oran bölgesi ile artık Eymir Gölü'nün o muhteşem manzarasına karşı yaşamak Eymir Panorama ile hayal olmaktan çıkıyor. Oran'da yükselmeye devam eden Türkiye'nin en iddialı karma yaşam projelerinden Marina Ankara'nın Eymir Gölü'ne bakan cephesinde yükselen Eymir Panorama, konumu bakımından Ankaralılara Eymir Gölü'nün yamacında yaşama ayrıcalığı sunuyor.


PROJEYE YOĞUN İLGİ

Ankaralıların en keyifli hafta sonu programlarından biri olan Eymir Gölü, modern yaşamın getirdiği koşuşturmalardan yorulan Ankaralılara keyifle gezebilecekleri, nefes alabilecekleri ve huzur bulacakları alanlar sunuyor. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Havaların ısınmasıyla soluğu Eymir Gölü'nde alan Ankaralılar, göle en yakın proje konumundaki Eymir Panorama'ya oldukça ilgi gösteriyor. Bu ilgiden bizde oldukça memnunuz" diye konuştu.


EYMİR'E NAZIR YAŞAM

Her mevsim güzelliğiyle büyüleyen, 13 km göl çevresindeki ağaçlık alanıyla başkente oksijen sağlayan Eymir Gölü ile Eymir Panoramalılar sadece 5 dakikada kendilerini doğaya bırakıp oksijene doyabilecek. Eymir Gölü'nün kendine has doğal yapısıyla barındırdığı tüm güzellikler, özellikle kış aylarında Eymir Panoramalılar için her gün görsel bir şölen sunacak.


TÜKETİCİLERE KOLAY EV SAHİBİ OLMA ŞANSI SAĞLANIYOR

Son dönem tüketicilerin şikâyetçi olduğu yüksek faiz oranları konut sahibi olmak isteyenleri oldukça zorlarken, Sinpaş'ın 42 yıllık güvencesiyle sunduğu fırsatlar, konut sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları mutlu edeceğe benziyor. Sinpaş banka ve faizleriyle uğraşmak yerine Panoramik Ödeme planıyla hayalinizdeki eve kavuşma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde % 15 indirim imkânı veren ve Marina Ankara'nın içinde yer alan Eymir Panorama, 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak Panoramik Ödeme Planı ile peşinat vermeden, 40 ay boyunca 1 ay ödeyip 1 ay ödemeden hatta yarısını da 18 ay sonra ödeme avantajıyla faizsiz rahat rahat ev sahibi olma fırsatı sunuyor.


365 GÜN KAYAK KEYFİ

Kışın kayak yapmak için en yakın bölge olan Elmadağ'a çıkmak, yazın yelken keyfi için deniz kıyısına gitmek zorunda kalan Ankaralılar, artık evlerinden çıkarak ister kayak ister yelkenli keyfini yaşayabilecek. Teleferik ile inilen Snowland'de kayak yapma keyfi de, Eymir Panorama'lıların yaşam heyecanına heyecan katacak. Türkiye'deki 365 gün kayak yapılabilecek tek şehir içi kayak merkezi olması ve bir konut projesinde yer alması bakımından ilk olma özelliği taşıyor. Atlama pisti, slalom alanı, tüp ve rampalar ile de kar sporlarının tüm heyecanının yansıtılmaya çalışıldığı merkezde eğitim alanlarıyla birlikte bir de buz pateni pisti bulunuyor. Ayrıca tesisin içinde yer alan teleferikle ulaşım ve pistin yanı başına kurulan telesiyej de bir konut projesinde daha önce görmediğimiz özellikler.


SPOR OLANAKLARI İLE ÇEVRİLİ

Sporun her halini yaşatmak için tesis içersinde bulunan ExtremeLand'de Ankaralılar metrelerce yükseklikteki yüksek ip parkurunda macera, spor ve heyecana doyacak, Türkiye'nin en büyük salıncağında sallanabilecek ve Türkiye'nin ilk ve tek şeffaf tırmanma duvarında rakipleriyle karşılıklı yarışabilecek. 120 bin metrekarelik bir alanda, bünyesinde Tenis Kulübü, 4 kilometrelik bisiklet ve koşu parkuru, futbol ve basketbol sahaları ve Sports International ile sporla iç içe bir hayat sunan projede yelkenden küreğe, snowboard'dan kayağa, tenisten buz patenine, koşudan bisiklete ve çeşitli konseptlerdeki çocuk oyun alanlarına kadar birçok spor olanağını bulmak mümkün olacak.


Sabah


Web: http://www.sinpaseymirpanorama.com/




Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bugüne kadar farklı konseptlerde bir çok konut projesi üreten Sinpaş GYO bu kez başkent Ankara'da Ege konseptli bir konut projesi üretiyor. 887 konut ve 30 ticari birimden meydana gelen Ege Vadisi projesinde teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor. İçinde 1+1'den 4+1'e kadar bir çok farklı konut tipinin bulunduğu Ege Vadisi projesinde daire büyüklükleri 73 metrekareden başlıyor 220 metrekareye kadar yükseliyor. Projede KDV oranı ise yüzde 1 olarak belirlendi. Ege Vadisi projesinde yer alan dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 800 liradan başlıyor. Projede 10 bin lira peşinat ödedikten sonra, yüzde 10'u 3 ay sonra, yüzde 20'si 12 ay sonra ve yüzde 40'ı 24 ay sonra ödenip, 40 ay o faiz fırsatı ile konut sahibi olabiliyorsunuz. 


Taraf


Haber Sözcü'de şu şekilde yer aldı


SİNPAŞ Yapı, Marina  Ankara  projesinin göle bakan cephesinde yükselen Eymir Panorama etabı için 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak kampanya başlattı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan projede, peşinat vermeden, 40 ay boyunca 1 ay ödeyip 1 ay ödemeden istenirse yansım da 18 ay sonra ödeme imkanıyla ev sahibi olma fırsaü sunuluyor. 

Eymir Panorama'da 1+1 daireler 330 bin lira, 1,5+1 daireler 430 bin lira, 2+1 daireler 464 bin 3,5+1 daireler 823 bin, 4,5+1 daireler 1 milyon 354 bin lira, 7,5+1 daireler ise 2 milyon 395 bin liradan başlayan fiyatlarla saüşa sunuluyor. 


SİNPAŞ GYO, Ankara'daki yeni projesi Ege Vadisi'nde lansman dönemine özel kampanya düzenleniyor. 600 milyon lira yatırımla 27 bin metrekare arazi üzerinde yükselecek olan 887 konutluk projede, isteyenler 10 bin lira peşinat, yüzde 70 ara ödeme ve 40 ay taksitle projeden ev alabilecek. Fiyatların 321 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiklik gösterdiği proje Ekim 2018'de teslim edilecek. 60 metre uzunluğunda Türkiye'nin ilk ve en uzun tropik havuzunun yer alacağı projede, parklar, bahçeler, spor alanları, hobi odaları da bulunacak. 


Sözcü




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SİNPAŞ'IN projesi Marina Ankara'nın Eymir Gölü'ne en yakın noktasında yükselen Eymir Panorama, tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapıyor. Ayrıca 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak Panoramik Ödeme Planı, peşinat vermeden, 40 ay boyunca 1 ay ödeyip 1 ay ödemeden hatta yarısını da 18 ay sonra ödeme imkânı sunuyor. Marina Ankara'da 1+1 daireler 330 bin 700 TL, 2+1 daireler 464 bin 900 TL, 3.5+1 daireler 823 bin 500 TL, 4.5+1 daireler 1 milyon 354 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 


Vatan


Geri Dön