29 / 03 / 2024

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ataşehir'de kampüs açacak!

 Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ataşehir'de kampüs açacak!

İstanbul'da 7 farklı noktada anaokulundan fen lisesine 12 okuluyla binlerce öğrenciye eğitim veren Eyüboğlu Eğitim Kurumları, yeni eğitim yılına dev bir kampüsle girecek.



Batı Ataşehir’de açılacak olan yeni kampüs, Eyüboğlu Eğitim Kurumları Kurucusu Dr. Rüstem Eyüboğlu’nun 2010 yılında vefat eden eşi Burçak Eyüboğlu’nun adını taşıyor. Uzun dönem Eyüboğlu Eğitim Kurumları Genel Müdürü olarak görev yapan Burçak Eyüboğlu’nun adı kurumun yeni açılacak kampüsünde yaşayacak.


10 BİN METREKARELİK ALAN


Batı Ataşehir’de açılacak olan Burçak Eyüboğlu kampüsü 10 bin metrekare okul alanı ve 3 bin 400 metrekare bahçe alanından oluşuyor. Kampüs, fen ve bilgisayar laboratuarlarından resim ve müzik atölyelerine, yüzme havuzu ve konferans salonundan kapalı oyun ve öğrenme alanlarına kadar öğrencilerin ihtiyaç duyacağı her türlü olanaklara sahip olacak. Eğitim sektörünün son dönemde hızlı bir büyüme içerisinde olduğunu söyleyen Eyüboğlu Eğitim Kurumları Kurucusu Rüstem Eyüboğlu, niceliksel büyümenin, niteliksel büyümeyi de kapsaması gerektiğini ifade ederek, “Öğrencilerin ana dilini çok iyi konuştuğu ve birden fazla yabancı dil bildiği, akademik anlamda donanımlı ve başarılı olduğu, her öğrencinin spor ya da sanatla ilgilendiği, yeteneklerinin fark edilip, keşfedildiği, uluslararası diploma veren ve saygınlığı olan bir eğitim kurumuyuz” dedi.


5 yılda 8 milyon 560 bin dolar burs


Lisenin son iki yılında öğrencinin tercihine bağlı olarak devam edebileceği IB Diploma Programı, yurt dışı üniversitelerinde Eyüboğlu mezunlarına çok önemli avantajlar sağlıyor. Her yıl dünyanın en saygın üniversitelerinden önemli kabuller alan Eyüboğlu öğrencileri yurt dışı üniversitelerinden son 5 yılda toplam 8 milyon 560 dolar burs aldı. Bugüne dek çok sayıda Eyüboğlu öğrencisi TEOG’da tam puan alırken, Eyüboğlu Koleji yüzde 98, Eyüboğlu Fen Lisesi yüzde 100 oranında üniversiteye yerleştirme başarısına sahip.


Posta


Geri Dön