23 / 04 / 2024

Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi!

Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor. Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi kapsamında 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.



Sabit kur avantajı ile ödeme yapılabilen projede ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede yüzde 10 indirim sağlıyor.


60 ay vade farksız taksitlendirme uygulanan proejde ofisler isteğe bağlı olarak ise 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Proje  Sur Yapı  tarafından İstanbul Bayrampaşa'da inşa ediliyor.


Eyüp  Axis İstanbul  projesinde geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları bulunuyor.


Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projeye ulaşım bilgisine göre Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi kapsamında projedeki ofisler 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor.


Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön