25 / 04 / 2024

Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası düzenlenen bir törenle vatandaşların hizmetine sunuldu, açılış törenine Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek veK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da katıldı...




Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası düzenlenen bir törenle vatandaşların hizmetine sunuldu 

Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası açılış törenine Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, AK Parti İl Başkanlığı temsilcileri ile muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Daha modern, daha pratik ve daha kaliteli hizmet amacıyla inşa edilen Ek Hizmet Binasının açılışına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Protokol konuşmaları sonrasında gerçekleşen kurdele kesimini Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Simurg Bilgi Evleri öğrencileri ile birlikte yaptı.  

Halkımıza daha kaliteli hizmet vereceğiz 

Ek Hizmet Binası'nın yapıldığı alanın atıl vaziyette bulunduğu söyleyen Başkan Remzi Aydın, “Göreve geldiğimiz zaman atıl halde bulunan, esasında ise Belediye Hizmet Binası olarak ayrılmış bu yeri değerlendirmek için çalışma yaptık. Belediye Hizmet Binası olarak Göktürk’ün yaşam tarzına ve yaşam kriterlerine uygun olarak dizayn ettik. Halkımıza daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilecek güzel bir binaya kavuşmuş olduk. Eski hizmet binası da mart sonu gibi son derece kaliteli bir sanat ve kültür merkezi olarak kullanıma sunulacak” dedi. 

Göktürk’e yeni projeler 

Göktürk’e yaptıkları çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Aydın, “Eski Hizmet Binası son derece kaliteli bir sanat merkezi olarak hizmet verecek. Özgecan Aslan adına yapılan yürüyüş parkuru inşallah yakın zamanda hizmete girecek. Hava şartları nedeniyle özel bir madde kullanıldığı için gecikti. İnşallah yakın bir zamanda hizmete sunacağız. Onun dışında gençlerimiz ve çocuklarımız için İstanbul Caddesi üzerine külliye ve bilgi evi yapacağız. Yaşam kentin oraya da hayvan kliniği çalışmamız devam ediyor. Ayrıca şu anda pazar yeri olarak kullanılan alanı Göktürklüler için yaşam ve festival merkezi haline getireceğiz. Bu projelerimizi inşallah en kısa zamanda hayata geçireceğiz” diye konuştu.




Eyüp Belediyesi


Geri Dön