28 / 03 / 2024

Eyüp Kemerburgaz Semt Polikliniği'nin temeli atıldı!

Eyüp Kemerburgaz Semt Polikliniği'nin temeli atıldı!

Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin temel atma törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Sağlık Müdürü Cezmi Hasanoğlu, Eyüp SSK Başhekimi Hasan Karahan ve Kemerburgazlılar katıldı.




Yıl sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen polikliniğin, bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu vurgulayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, dün (23 Temmuz Çarşamba) gerçekleştirilen temel atma töreninde yaptığı konuşmada “Seçim döneminde burada yaptığımız toplantılarda vatandaşlarımızın en önemli isteklerinden birisi bir semt polikliniği yapılmasıydı. Projesini hemen hazırladık ve temeli bugün atıyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar da bitirmiş ve Kemerburgazlıların hizmetine sunmuş olacağız, hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin 550 metrekarelik bir alana yapılacağını ifade eden Aydın şunları söyledi: 


“Poliklinikte, acil müdahale bölümü, kan alma-laboratuvar, röntgen, ultrason, diş polikliniği, 7 doktorun hastaları muayene edeceği muayene odaları, bekleme alanları bulunuyor. Bölgede hastane eksikliği de var. Sağlık Bakanlığımızla bu konuyu da görüşüyoruz. İnşallah bu konuda da güzel gelişmeler olur da sizlerle paylaşırız. Bu arada Kemerburgaz Spor-Sosyal Tesisleri’nin yapımı da devam ediyor. Bittiğinde açılışı birlikte yapacağız.”


Eyüp Belediyesi


Geri Dön