26 / 04 / 2024

Eyüp Kulüpler Birliği Yeni Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Kulüpler Birliği Yeni Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kulüpler Birliği'nin (EKB) yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Eyüp Stadyumu Kompleksi içerisinde bulunan EKB binasının açılışına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı




Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kulüpler Birliği'nin (EKB) yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. 

Eyüp Stadyumu Kompleksi içerisinde bulunan EKB binasının açılışına Başkan Remzi Aydın'ın yanısıra EKB Başkanı ve Öz Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Metin Çırpan, Eyüpspor Başkanı Recep Kızıltepe ile birliğe bağlı amatör spor kulüplerinin yöneticileri katıldı. 


Eyüp'te bulunan farklı branşlarda 23 spor kulübünü bünyesinde barındıran EKB binasının açılışı kurdele kesimi ile gerçekleştirilirken Belediye Başkanı Aydın binanın anahtarını Metin Çırpan'a teslim etti. EKB Başkanı Çırpan ise spor kulüplerine ve sporculara verdiği maddi manevi destekleri için Başkan Aydın'a bir teşekkür plaketi verdi. Çırpan ayrıca Başkan Aydın'dan güç alarak çalışmalarını sürdürdüklerini, bu sayede başarılara imza attıklarını da vurguladı. 

Başkan Aydın, açılışın ardından spor kulüplerinin yöneticilerine kulüpçülük anlayışının artık Eyüp'de gelişmesinin gerekliliğini vurgulayarak çalışmalarında başarılar diledi.



Eyüp Belediyesi


Geri Dön