29 / 03 / 2024

Eyüp Sultan için projeler sunuldu!

Eyüp Sultan için projeler sunuldu!

Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetim Planı ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi projesine yönelik gerçekleştirilen Değerlendirme Çalıştayı’nda Başkan Aydın, “Liyakat ehli ve iş ahlakına sahip insanlarla çalışmak çok hoştu” dedi




Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla hayata geçirilecek olan Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetim Planı ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi ile Eyüp Sultan Tarihi Merkez Kurumsal Kimlik ve Görsel Tasarım Çalışması ve Kentsel Tasarım Fikir Projesi’ne yönelik Değerlendirme Çalıştayı düzenlendi. 

Başkan Remzi Aydın’ın katılımıyla Titanic Otel’de düzenlenen ve iki gün süren Değerlendirme Çalıştayı’nda tasarım firmaları ve mimarlık ofisleri Kurumsal Kimlik ve Görsel Tasarım ve Kentsel Tasarım Fikir Projesi çalışmaları ile ilgili sunumlar yaptı. 


Çalıştay’da, Eyüp’ün kendine özgü kimliği korunarak nitelikli bir kentsel alan özelliği kazanması amacıyla sunulan projeleri, danışma kurulu ve jüri üyeleri değerlendirmeye alarak, Eyüp Meydan ve yakın çevresine konsept olarak uygun görülen çalışmayı belirledi. 

Eyüp medeniyetimizin önemli semtlerinden biri 

Eyüp Sultan için farklı ve ikna edici çeşitli projelerin görsel ve anlatı olarak sunulduğu Değerlendirme Çalıştayı’nda Başkan Remzi Aydın, belediye personeli, firmalar ve mekan sahiplerinin göstermiş olduğu çabalar için teşekkür ederek,  “Hem 1.5 yıldır süren çabalarımız hem de değerlendirme çalıştayı sonucunda ne kadar doğru ve güzel bir çalışma sürdürdüğümüzü tekrar görmüş olduk. Liyakat ehli ve iş ahlakına sahip insanlarla çalışmak çok hoştu. Eyüp büyük bir medeniyetin numune semtlerinden biridir. Dolayısıyla korunması, yaşatılması ve ondan istifade edilmesi gerekir. Eyüp’ün temsil ettiği medeniyete uygun bir estetik, vizyon ve perspektifle hareket etmeye çalışıyoruz. Sunulan projelerin hepsi de birbirinden güzeldi. Bir medeniyet yürüyüşü olarak sürdürdüğümüz bu süreçte sizlerin de katkısını görmek bizi mutlu etti” dedi. 



Eyüp Belediyesi



Haber Önce Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Eyüp Sultan Projeleri hazır Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetim Planı ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi projesine yönelik gerçekleştirilen Değerlendirme Çalıştayı'nda Başkan Aydın, "Liyakat ehli ve iş ahlakına sahip insanlarla çalışmak çok hoştu" dedi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla hayata geçirilecek olan Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetim Planı ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi ile Eyüp Sultan Tarihi Merkez Kurumsal Kimlik ve Görsel Tasarım Çalışması ve Kentsel Tasarım Fikir Projesi'ne yönelik Değerlendirme Çalıştayı düzenlendi. Başkan Remzi Aydın'ın katılımıyla Titanic Otel'de düzenlenen ve iki gün süren Değerlendirme Çalıştayfnda tasarım firmaları ve mimarlık ofisleri Kurumsal Kimlik ve Görsel Tasarım ve Kentsel Tasarım Fikir Projesi çalışmaları ile ilgili sunumlar yaptı. Çalıştay'da, Eyüp'ün kendine özgü kimliği korunarak nitelikli bir kentsel alan özelliği kazanması amacıyla sunulan projeleri, danışma kurulu ve jüri üyeleri değerlendirmeye alarak, Eyüp Meydan ve yakın çevresine konsept olarak uygun görülen çalışmayı belirledi. 


Önce Vatan


Geri Dön